Gülümse Yeter 9. bölüm 2. fragmanında sıcak yakınlaşma!

Güncelleme Tarihi:

Gülümse Yeter 9. bölüm 2. fragmanında sıcak yakınlaşma
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2016 12:40

Gülümse Yeter 9. bölüm 2. fragmanıyla sevenleriyle buluşuyor. Show TV ekranlarının heyecanlı ve komik dizisi Gülümse Yeter, yeni bölümüyle Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde hareketli dakikalar yaşanacak. Başrollerinde; Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu'nun bulunduğu samimi dizinin 9. bölüm fragmanı sizlerle.

Haberin Devamı

Show TV ekranlarının heyecanı yüksek dizisi Gülümse Yeter 9. bölüm fragmanlarıyla izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Başladığı günden itibaren fenomen haline gelen dizinin yeni bölümü Salı akşamı izleyenlerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde şoke eden gelişmeler yaşanacak. İşte, Gülümse Yeter 9. bölüm 2. fragmanıyla sizlerle...

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Yasemin ve Gül arasında kalan Sarp, kimseyi üzmek istemese de bir seçim yapmak zorundadır. Kemal ve Seçil arasında hırpalanan Gül teselliyi Sarp’ta bulmak ister. Eski evlerindeki gömüden çıkan haritayla hayal kırıklığına uğrayan Özdemir'lerin yeni hedefi Civan'ların evidir. Paranın kokusunu alan Özdemir'ler, Civan'lara yakalanmadan gömüyü bulmayı başarabilecekler midir? Babasıyla birlikte annesine sürpriz yapmak isteyen Sarp, Yasemin’den yardım ister. Bu yardım isteği ikisini bir araya getirse de Yasemin’in eski hayatıyla karşılaşmaları yakınlaşmalarına engeldir. Cem’le karşılaşan Emre’nin kendine hakim olamaması yeni bir olaya sebebiyet verir. Abisini kurtarmak için uğraşan Yasemin kendisini Sarp ve Cem’in ortasında bulur.

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER 9. BÖLÜM FRAGMANI

GÜLÜMSE YETER 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!