Gülümse Yeter 7. bölüm 2. fragmanında beklenmedik olay!

Güncelleme Tarihi:

Gülümse Yeter 7. bölüm 2. fragmanında beklenmedik olay
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2016 12:34

SHOW TV'nin sevilen dizisi Gülümse Yeter 7. bölüm 2. fragmanını yayınladı. Salı akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Gülümse Yeter dizisinde Hasan, yediği yemekten hastanelik oluyor. Yasemin ve Gül cephesinde ise işler iyice karışıyor. Sarp Gül ve Yasemin arasında kalacak. İşte Gülümse Yeter 7. bölüm fragmanları...

Haberin Devamı

Gülümse Yeter dizisi hız kesmeden devam ediyor. Salı akşamları ekrana gelen Gülümse Yeter dizisinin yeni bölümünde heyecan dorukta. Yasemin, Sarp'a olan duygularını itiraf ediyor. Gül'ün Kemal ile arasının açılması Sarp ve Gül'ün bir araya gelmesine sebep oluyor. Peki Sarp bu durumdan nasıl etkilenecek? Gülümse Yeter 7. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Gülümse Yeter 7. bölümü ile Salı akşamı SHOW TV'de..

GÜLÜMSE YETER 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI

GÜLÜMSE YETER 7. BÖLÜM FRAGMANI

GÜLÜMSE YETER DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI

Gülümse Yeter”in 6. bölümünde; Yasemin ve Sarp, Yasemin’lerin eski evine giderek bir maceraya atılırlar. Bu macera ikisini daha da yakınlaştırır. Yasemin artık Sarp’a olan duygularına karşı koyamaz hale gelmiştir. Daha mesafeli olan Sarp ise bir şekilde kendini hep Yasemin’in yanında ona yardım ederken bulmaktadır. Sarp’ın kovulması aile içinde şok etkisi yaratırken Cem’in babası Sezai de bu kararı sorgular.

Haberin Devamı

Cem’in Sarp’ı şirketten uzaklaştırma planı işleyecek midir? Kemal’le ilgili gerçekleri öğrenen Gül yıkılmıştır, çok sevdiği işinden bile uzak kalarak gerçeklerden kaçmaya çalışır. Kemal ise Seçil’le olan ilişkisini Gül’e açıklama derdindedir. Faturaları gören Hasan Efendi ise, hemen evle ilgili tasarruf tedbirleri alarak iki aileyi de bunlara uymaya zorlar. Bir yandan da Lütfü’yü gerçek bir işe sokma derdindedir. Ayten’in iş yapmama grevi sürerken kabak Nermin’in başına patlar.

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜM İZLE

 

 

BAKMADAN GEÇME!