Gülümse Yeter son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi

Güncelleme Tarihi:

Gülümse Yeter son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2016 07:59

SHOW TV'nin eğlenceli dizisi Gülümse Yeter 10. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı Gülümse Yeter dizisi 11. bölüm fragmanı da son bölümün hemen ardından yayınlandı. İşte Gülümse Yeter yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları..

Haberin Devamı

Gülümse Yeter 10. bölümü ile SHOW TV'de.. Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Gülümse Yeter dizisinde Sarp, Yasemin'e karşı bir şeyler hissetmeye başlıyor. Yasemin ise Sarp'tan uzaklaşmak için her yolu deniyor. 

Gül ve Murat'ın ilişkisi Hasan'ın kulağına gidiyor. Murat'ın eşi Hasan'a her şeyi anlatıyor. Murat'ın kararı ise herkesi şaşırtacak.

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜM İZLE

GÜLÜMSE YETER 11. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Yasemin ve Gül arasında kalan Sarp, kimseyi üzmek istemese de bir seçim yapmak zorundadır. Kemal ve Seçil arasında hırpalanan Gül teselliyi Sarp’ta bulmak ister. Eski evlerindeki gömüden çıkan haritayla hayal kırıklığına uğrayan Özdemir'lerin yeni hedefi Civan'ların evidir. Paranın kokusunu alan Özdemir'ler, Civan'lara yakalanmadan gömüyü bulmayı başarabilecekler midir? Babasıyla birlikte annesine sürpriz yapmak isteyen Sarp, Yasemin’den yardım ister. Bu yardım isteği ikisini bir araya getirse de Yasemin’in eski hayatıyla karşılaşmaları yakınlaşmalarına engeldir. Cem’le karşılaşan Emre’nin kendine hakim olamaması yeni bir olaya sebebiyet verir. Abisini kurtarmak için uğraşan Yasemin kendisini Sarp ve Cem’in ortasında bulur.

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜM İZLE

 

BAKMADAN GEÇME!