Gülüç ve Ataşehir kardeş belediye oldu

Güncelleme Tarihi:

Gülüç ve Ataşehir kardeş belediye oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 09:27

Haberin Devamı

ZONGULDAK (AA) - Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, İstanbul'un Ataşehir Belediyesi ile kardeş belediye olduklarını bildirdi.

Demirtaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ataşehir'in belediye başkan yardımcılarını beldelerinde misafir ettiklerini belirterek, "Kurduğumuz ikili ilişkiler olumlu sonuçlar vermeye başladı" dedi.

Gülüç'e vizyon kazandırma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini, bu doğrultuda çeşitli projeler sürdürdüklerini vurgulayan Demirtaş, şunları söyledi:

"Ataşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere başkan yardımcılarımıza da bizlere gösterdikleri hassasiyetten ötürü teşekkür ediyoruz. Gülüç Belediyesi ile Ataşehir Belediyesi'nin kardeş belediye olması bizler için büyük bir mutluluktur. Metropol şehirler ile temas kurmamız bizler için son derece önemli bir gelişmedir. Önümüzdeki günlerde Ataşehir'e gideceğiz ve detaylı açıklamaları yapacağız."

Haberin Devamı

Demirtaş, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Kalender Özdemir ve Abdullah Der, meclis üyesi Kenan Demir, CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Ertuğrul Baysal ile Ataşehir Çankırılılar Dernek Başkanı Mevlüt Yurttaş'a beldede yapılan çalışmaları anlattıklarını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!