Gülüç’te Genel Ve Yerel Seçim Bir Arada Yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Gülüç’te Genel Ve Yerel Seçim Bir Arada Yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 15:36

GÜLÜÇ BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN DEMİRTAŞ 1 KASIM'DA GÜLÜÇ MERKEZ MAHALLESİ İÇİN YAPILACAK MUHTARLIK SEÇİMLERİ ÖNCESİ TÜM MUHTAR ADAYLARINI BİR ARAYA GETİRDİ.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi’nde 1 Kasım günü Merkez mahallesi Muhtarlığı için seçim yapılacak. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş 7 muhtar adayını aynı masada bir araya getirerek seçimlerin huzur içerisinde yapılmasını isteyerek, adaylara başarılar diledi.
Gülüç Beldesi Merkez mahallesinde 1,5 yıl önce göreve seçilen muhtarın işlediği bir suçtan dolayı görevden alınması sonrası yeniden seçim yapılması kararı alındı. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş 1 Kasım 2015 Pazar günü Gülüç Beldesi’nde yapılacak genel ve yerel seçim öncesi Merkez Mahallesi Muhtar adayları Hüseyin Bozkurt, Ayhan Şimşek, Recep Hasçelik, İzzet Acar, Recep Özcan, Servet Atalar, Yüksel Akdemir, Örencik Mahallesi Muhtarı Çağlar Özcan ve Bekyeri Mahallesi Muhtarı İhsan Arslan ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Karşılıklı sohbet havasında geçen yemekte konuşan Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş 1 Kasım seçimlerinin Gülüç’te kavgasız ve gürültüsüz bir şekilde sonuçlanmasını istedi.
Demirtaş gazetecilere yaptığı açıklamada “Bu gün burada merkez mahallesi muhtar adayları ve şu an görevde olan Bekyeri ile Örencik Mahallesi muhtarımla bir araya geldik. 1 Kasım’da Gülüç’te genel seçim ile birlikte Merkez mahallemizin muhtarlık seçimi de yapılacak. Belediye Başkanı olarak buradaki muhtar adayı arkadaşlarımızla yemekte buluşup sohbet etmek istedik. Buradaki muhtarlık seçimlerinin kavgasız, gürültüsüz, dürüstçe ve huzur içerisinde geçmesini istiyorum. Çünkü biz 1 Kasım’dan sonra Pazartesi günü yine bir birimizin yüzüne bakacağız. Aday arkadaşlarımızda bu konuda duyarlılar. Bu hassasiyetlerine teşekkür ediyorum. Gülüç halkı Pazar günü yapılacak seçimlerde muhtarını belirleyecek. 1 Kasım’da halkımız gelip oylarını kullanacak. Tabi ki tercih Gülüç halkının. Gülüç halkı kimi tercih ederse muhtarımız o olacak. Biz hangi muhtar adayımız göreve seçilirse 2019 yılına kadar Allah kaza bela vermezse birlikte çalışacağız. Ben bu davetimize icabet eden, bizleri abi kardeş ilişkisi çerçevesinde saygı ve sevgi gösteren muhtar adaylarımıza ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. 1 Kasım akşamı kaybeden arkadaşlarımız kazananı tebrik etsin, kazanan Gülüç halkı olsun. Kimse bir birine kırıcı bir laf söylemesin. Bu seçim güler yüzle sonuçlansın. Seçime giren muhtar adaylarına başarılar diliyorum” dedi.
Demirtaş muhtar adaylarının hepsine eşit mesafede olduğunu belirterek, kimseden yana taraf olmayacağını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!