Gülse’den tam not

Önceki gece Joke Perestroyka’nın özel bir konuğu vardı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en başarılı senaryo yazarlarından Gülse Birsel, akşam yemeği için arkadaşlarıyla birlikte mekândaydı. Geçtiğimiz çarşamba günü finali yayınlanan “Avrupa Yakası”nın elde ettiği başarıyı kutlayan Birsel, Joke Perestroyka’yı çok beğendiğini söyledi ve Çapamarka ekibini tebrik etti.

Babasına kitap yazdı

Oylum Öktem İşözen’in, geçtiğimiz yıl kaybettiği heykeltıraş babası Tankut Öktem için yazdığı “Heykeltıraş Babam” adlı kitap piyasaya çıktı. Oylum Hanım, aynı zamanda eşi mimar Erhan İşözen’in de hocası olan babası ile ilgili bilinmeyenlere ve dostlarının onun için söylediklerine kitabında yer verdi. Kitapta, Prof. Dr. Türkan Saylan’ın Öktem için söylediği “Tankut Hocam, dünyada ve Türkiye’de en iyi Atatürk heykeli yapan yontucudur” sözleri de bulunuyor. Prof. Dr. Metin Sözen’in ise şu açıklaması yer alıyor: “Oylum’un inceliklerle yüklü anıları, Tankut Öktem’in sürekli üreten yönünü değerlendirmede farklı ipuçlarına ulaşmayı olanaklı kılıyor.”

Sıcak dakikalar

Haberin Devamı

Önceki gece Joke Perestroyka’daki partide Ece Sükan, Mert İncekara ve Ediz Elhadef’i gördüm. Hep birlikte eğleniyorlardı. “Sevgilim yok, kalbim boş” diyen Ece Hanım’ın Ediz Bey’le samimiyeti ise dikkat çekiciydi. Aralarındaki yakınlık, dedikodulara yol açabilecek cinstendi...

Hillside’da zumba dersi

Tatilini Fethiye’deki Hillside Beach Club’da geçirenlere bugün ‘zumba’ sürprizi var. Hillside City Club’ın eğitmenleri, otelde konaklayanlara salsa, mambo ve flamenko gibi dansları fitness’la birleştiren ‘zumba’ dersi verecek. Ateşli Latin müziklerini, egzotik dans ritimleri ve dinamik egzersiz hareketleri ile harmanlayan zumba, tatilcileri hem eğlendirecek hem de kalori verdirecek.

İlk müşteri Ivana

Modacı Seval Birinci, Çeşme’de mağaza açtı. Birinci’nin tasarımlarını yaptığı mayo ve bikinilerin satılacağı Sexyy-S mağazası, Granada Beach’te hizmete girdi. Mağazanın ilk müşterisi ise Ivana Sert oldu. Birinci, önümüzdeki yıl Bodrum ve Antalya’da da mağaza açmayı planladığını söyledi.

Baba-oğul program yapacak

Usta sunucu Erkan Yolaç ve oğlu Mehmet, “Baba-Oğul” adlı bir televizyon programı ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta program için yazlık mekânları dolaşan Yolaçlar, pilot bölümün çekimlerini Çeşme Sheraton Otel’de yaptılar. İkiliye çekimler sırasına Mehmet Bey’in eşi Sara Hanım da eşlik etti.

Üst düzey tatil

Haberin Devamı

Robinson Club tatil köyleri, “Hislerinize zaman ayırın” sloganı ile tamamen konuk odaklı bir eğlence anlayışını club tatil anlayışıyla bir araya getiriyor. Orta Avrupa’nın en yüksek gelir grubuna hizmet vermeyi amaçlayan Robinson Otel’in Türkiye Müdürü Mahmud Var, “39 yıllık bir marka olan Robinson, kalitesini bulunduğu ülkenin özellikleriyle birleştirmiş ve en ideal tatil ortamını yaratmıştır” diyor.

Besken çifti işbaşında

İşadamı Kemal Besken ve eşi Sümer Hanım’ın sahibi olduğu Bodrum’daki Terassu Butik Otel, mimarisi ve konumuyla dikkat çekiyor. Otelin ünlü müdavimleri de var. Ferhat Göçer, Yeşim Salkım ve Pınar Altuğ, Bodrum tatillerinde konaklamak için Terassu Butik Otel’i tercih ediyor.

Durmak yok eğlenceye devam

Haberin Devamı

Joke Perestroyka’nın önceki gece 22’nci kez düzenlediği salı partisinde yine sanat ve sosyete dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi. DJ Fred Metral’ın çaldığı, Kely Starlight’in de vokalde ona eşlik ettiği partiye katılanlar arasında İsviçre seyahatinden geçtiğimiz gün dönen Ela-Ogan Soysal çifti, Leyla Atalık, Zerrin Bilimer, işadamı Doğan Gündoğdu ve eşi Fulya Hanım da vardı. Kaya Çilingiroğlu ve eşi Feraye Tanyolaç da eğlenmek için Joke Perestroyka’yı tercih etmişti. Ancak çift, partiden erken ayrıldı. Sosyete kuaförü Erdem Kıramer ve eşi Candan Hanım ise çocukları Emre ve gelinleri Ezgi ile birlikte akşam yemeği yemek için mekândaydı.

Sosyeteye çaldı

Haberin Devamı

Bu yaz kapılarını Beyoğlu konseptiyle açan Sortie’nin geleneksel salı gecesi partilerinin bu haftaki konuğu, ünlü DJ Adriano’ydu. Çaldığı müziklerle mekândakilere keyifli bir gece yaşatan Adriano’yu dinlemeye gelenler arasında sosyete dünyasının ünlü isimleri de vardı.

Yazarın Tüm Yazıları