Güllerin savaşı yeni bölümde Duygu hamile kalır | 24. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Güllerin savaşı yeni bölümde Duygu hamile kalır | 24. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2014 12:56

Gülfem, Gulru'ya artık diş geçiremeyeceğini anlar. Gülru ona artık karşısında o küçük müştemilat kızının bulunmadığını söyler. Güllerin Savaşı 24. bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Güllerin Savaşı yeni bölümüyle bol entrika ve heyecan vaat ediyor. Cihan’ın müzik öğretmeni Duygu ondan hamile kalmıştır ve ne olursa olsun bu çocuğu doğurmaya kararlıdır. Bu uğurda Gülfem’i dahi karşısına almıştır çünkü Cihan’ın parasında gözü vardır. Gülru, Cihan’a Duygu ile evlenmesi gerektiğini söyler Cihan ise buna şiddetle karşı çıkar. Ömer, Gülru'yu Cihan'a karşı daha sert tepkiler vermesi gerektiği konusunda uyarır. Ömer ise abisini, yengesine yaptıkları yüzünden tekme tokat döver.

Bu arada Cihan ve Duygu merdivenlerde konuşurlarken bir anda Gülru gelir. Paniğe kapılan Cihan, Duygu’yu merdivenlerden iter. Olayı duyan Gülfem suçu Gülru’nun üstüne yıkmaya çalışır. Güllerin savaşı 24. Bölümüyle 20 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’da.

Kanal D’nin yeni dizisi olan Güllerin Savaşı izleyenlere yine karmaşık bir aşk çıkmazı sunuyor. Başrollerinde Damla Sönmez, Canan Ergüder, Yiğit Kirazcı ve Barış Kılıç’ın yer aldığı dizinin yapımcılığını MED Yapım’dan Fatik Aksoy üstleniyor.

Haberin Devamı

GÜLLERİN SAVAŞI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Güllerin savaşı yeni bölümde Duygu hamile kalır | 24. bölüm fragmanı

Gülru İstanbul’un kenar mahallerinde dünyaya gelmiş fakat babasının bahçıvanlık yaptığı köşkte büyümüştür. Çocukken en büyük hayali ise köşkün kızı olan Gülfem gibi olabilmektir. Gülru çocukluk aşkı olan Mert ile bir barışıp bir kopan bir ilişki yaşamaktadırlar. Fakat Gülru’nun hayatı köşkün kızı olan Gülfem’in geri dönmesi ile bir anda değişir. Bir zamanlar hayran olduğu kızın sevgilisi olan Ömer Gülru’ya ilgi duymaya başlar ve Gülru’nun da aklını çeler. Bunun üzerine köşkte ve Gülru’nun hayatında bir aşk fırtınası başlar.

Güllerin Savaşı 24. BÖLÜM FRAGMANI - 20 ARALIK CUMARTESİ


BAKMADAN GEÇME!