Güllerin Savaşı izle yeni bölümde Ömer gerçeği öğreniyor | Kanal D

Güncelleme Tarihi:

Güllerin Savaşı izle yeni bölümde Ömer gerçeği öğreniyor | Kanal D
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2015 14:31

Güllerin Savaşı 53. Bölüm'de; Ömer, Gülru'nun bebeğinin babası olduğunu öğreniyor. Cihan ve Ömer arasında ipler iyice geriliyor! Güllerin Savaşı, heyecan dolu yeni bölümüyle 10 Ekim Cumartesi akşamı 20:00'de izlenebilecek.

Haberin Devamı

Gülru’nun hamile olduğunu öğrenen Ömer, öfke ve şaşkınlıkla altüst olmuştur. İçten içe baba olacağı gerçeğini bilse de, Gülru’ya olan nefreti bu gerçeği reddetmesine sebep olur.

Ömer, Gülru'nun hamile olduğunu öğrenince, ortalığı birbirine katıyor! Güllerin Savaşı, heyecan dolu yeni bölümüyle 10 Ekim Cumartesi akşamı 20:00'de! Hemen izle Ömer’in gerçeği öğrenmesiyle zor günler geçiren ve hep tetikte olan Gülru’nun yolu, Tibet ile kesişir. Tibet ve Gülru tanışıklığı, Gülfem'i şaşırtır.

GÜLLERİN SAVAŞI YENİ BÖLÜM / KANAL D

ÖMER, GÜLRU'NUN BEBEĞİNİN BABASI OLDUĞUNU ÖĞRENİYOR

Öte yandan, Ömer’in bebek için beklediği gibi harekete geçmemesiyle gerilen Gülfem, son silahını Cahide’den yana kullanır. Cahide’nin hamilelik haberini almasıyla yaşananlar herkesi, hayatları değiştirecek yeni bir viraja sokar.

Haberin Devamı

Gülru’nun hamile olduğunu öğrenen Ömer, öfke ve şaşkınlıkla altüst olmuştur. İçten içe baba olacağı gerçeğini bilse de, Gülru’ya olan nefreti bu gerçeği reddetmesine sebep olur. Ömer’in gerçeği öğrenmesiyle zor günler geçiren ve hep tetikte olan Gülru’nun yolu Tibet’le kesişir. Tibet ve Gülru tanışıklığı Gülfem için büyük sürpriz olur. Öte yandan, Ömer’in bebek için beklediği gibi harekete geçmemesiyle gerilen Gülfem son silahını kullanır.

GÜLLERİN SAVAŞI SET FOTOĞRAFLARI

Dizilerde Türkçe siri kullanılsa ne olurdu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!