Güllerin Savaşı neden yayından kaldırılıyor?

Güncelleme Tarihi:

Güllerin Savaşı neden yayından kaldırılıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 12:54

Yayınlandığı günden bu yana beklenen ilgiyi gören ve reyting rekorları kıran “Güllerin Savaşı” yayından kaldırılıyor. Peki; Güllerin Savaşı neden bitiyor?, Güllerin Savaşı yayından kaldırılacak mı? gibi soruların cevapları haberimizde...

Haberin Devamı

Her hafta yayınlanan bölümleri ile reytinglerin zirvesine oturan “Güllerin Savaşı” dizisinin yayından kaldırılma sebebi olarak başrol oyuncuları Damla Sönmez ve Barış Kılıç ikilisinin kavgaları gösteriliyor.

Başladığı ilk günden itibaren adını duyuran “Güllerin Savaşı”, iki oyuncu yüzünden final yolunda. Başrollerini Damla Sönmez ve Barış Kılıç’ın paylaştığı dizide Damla Sönmezin konservatuvar mezunu olması, Barış Kılıç’ın ise alaylı olması dizi setini karıştırdı.

Başrollerden konservatuar mezunu Damla Sönmez, alaylı oyuncu Barış Kılıç ile anlaşamadığı öğrenildi.

GÜLLERİN SAVAŞI 68. BÖLÜM FRAGMANI

Her fırsatta ödüllü ve konservatuvar mezunu olduğunu dile getirdi!

Kaprisleri ve tavırları ile Barış Kılıç’ı bezdiren Sönmez’in set ekibini de zorladığı öğrenildi. Her fırsatta ödüllü ve konservatuar mezunu olduğunu dile getirdiği öğrenilen Sönmez, sonunda yapımcı Fatih Aksoy’un da harekete geçmesine neden oldu.

Haberin Devamı

Fatih Aksoy duruma el attı!

Başrol oyuncularının arasında ki bu çatışmanın diziye zarar verdiğini düşünen Fatih Aksoy, senaristlere de talimat vererek dizinin finale gitmesini istediği iddia edildi.

Yapımcı Aksoy dizinin bir sene daha devam etmesini istediği ama Sönmez’in kaprisleri yüzünden bitirme kararı aldığı öğrenildi.

Güllerin Savaşı neden yayından kaldırılıyor

Damla Sönmez Kimdir?

Ünlü Türk oyuncu Damla Sönmez, 3 Mayıs 1987 tarihinde doğdu.

Türk televizyonunda birçok yapımda yer alan Damla Sönmez, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü.

2009 yılında Bornova Bornova filmiyle “46. Altın Portakal Film Festivalinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülünü aldı.

St. Joseph Lisesi'ni bitirdikten sonra Fransa'da Paris Sorbonne Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi alan oyuncu, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne devam etmektedir.

Damla Sönmez’in yer aldığı diziler arasında, Güllerin Savaşı, Bir Aşk Hikayesi, Şubat, Türkan, Gece Gündüz, Emret Komutanım, Fırtınalı Aşk, Sahte Prenses, Şarkılar Susmasın, Kapıları Açmak, Omuz Omuza ve Camdan Pabuçlar yer alıyor.

Haberin Devamı

Güllerin Savaşı neden yayından kaldırılıyor

Barış Kılıç Kimdir?

Başarılı oyuncu Barış Kılıç, 21 Şubat 1978 tarihinde, Malatya’da dünyaya geldi. Lise öğrenimini Okmeydanı Anadolu Lisesi’nde bitiren Kılıç, yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi’nde İktisat Fakültesi’ni bitirdi.

Yabancı dil eğitimi için ABD’ye gitti. Eğitimini tamamladıktan sonra Yeditepe Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı.

Oyunculuk serüvenine bir cips reklam filminde başladı. 2004 yılında “Bütün Çocuklarım” adlı dizide “Aybars” karakterini canlandırdı. 2011 yılında reyting rekorları kıran “Adını Feriha Koydum” dizisinde “Kaptan Levent” rolünü oynadı. 2014 yılında “Güllerin Savaşı” dizisinde “Ömer” karakteri ile başrol oynadı. Yine 2014 yılında “Seni Seviyorum Adamım” sinema filminde “Berk” karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı

2007 yılında evlenen Barış Kılıç’ın iki tane çocuğu vardır.

BAKMADAN GEÇME!