Güldür Güldür Show 107.bölümde neler olacak? - izle

Güncelleme Tarihi:

Güldür Güldür Show 107.bölümde neler olacak - izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 12:09

Cuma günlerinin en eğlenceli programı Güldür Güldür Show, gündelik yaşamın içindeki sıkıntı veya fenomen olan olaylarını komik ve başarılı skeçleriyle anlatarak herkesi güldürmeye devam ediyor. Geçen hafta yine gülmekten kırıp geçiren program bu haftada izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Güldür Güldür Show 107.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde skeçlerin konusu neler olacak?

Haberin Devamı

Bu hafta Güldür Güldür Show'da skeçlerin konusu; ayrılık aşamasında bir sevgilinin problemleri, eşi yüzünden kılıbıklaşan İsmail'in hayatı gibi konular olacak. Efsane kadrosuyla herkesin beğenisini kazanan Güldür Güldür Show, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya kendisine özgü mizah anlayışı ile izleyicilerine sunuyor.

Güldür Güldür Show bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00'de Show TV'de!

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW EKİBİ
Güldür Güldür Show ekibi Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özge Borak, Aylin Kontente, Erdem Yener, Çağlar Çorumlu, İrem Sak, Onur Atilla, Derya Karadaş, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Ayşegül Akdemir, Kıvanç Baran Aslan ve Ali Sunal oluşturuyor.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 107.BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 107.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mahallenin en çok sevilen abisi Bilal, bıyıklarını kestiğinde hangi gerçekler ortaya çıkacak? Yıllarca Bilal'in sözlerini dinleyen karısı Yeter, komşuları Fikri, Dilek, Mesut, Mustafa ve Hamza onu dinlemeye devam edecek mi? Bilal'in tüm karizmasını sağlayan ve ilüzyon yaratan şey bıyıkları olabilir mi?

Eve giren hırsız Fikri ile onu şok cihazıyla çarpan ev sahibi Burcu'nun ruhları elektrik yüzünden yer değiştirirse neler olur? Polislerin yanlış kişiyi tutuklamasıyla, Burcu'nun bedenine geçen hırsız Fikri neler yapar? Burcu'nun sözlüsü Hüseyin ve Burcu ile tanışmaya gelen Hüseyin ve ailesi durumu fark edebilir mi?

Yurtdışından gelen ve sevgilisi Mesut ile ayrılmak isteyen Yeter, ayrılık konuşması yapabilecek mi? Yeter'in yokluğunda sürekli Mesut ile birlikte zaman geçiren ve onu çok kabullenen Yeter'in ailesi durumu kabullenebilecek mi?

Eşleri yüzünden kılıbık birer erkek haline gelen İsmail, Fikri, Mustafa ve İbrahim psikolog Mesut'un yardımıyla kılıbıklık durumunu atlatabilecekler mi? Beylerden hangisi daha kılıbık? Tedavi gören beylerin eşleri Aysel, Nezaket, Sinem, Mehtap terapi odasını basarsa neler yaşanır?

Güldür Güldür Show 107.bölümde neler olacak - izle

Haberin Devamı

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 106.BÖLÜMDE NELER OLDU?
Meslek liseliler Bilal, İbrahim ve Mustafa, düz liseliler Hüseyin, Fikri ve Bahadır ile Paris’te karşılaşırsa ortaya ne çıkar? Düz liseliler neden İskoç yerel giysisi olan kilt giyiyorlar? Meslek liseliler neden Bilal'i gözlemeci teyze kılığına sokuyor?

Eşofmanlı Şevket Hoca bu kez de trafik sorunlarına parmak basmak için ekranlara geliyor. Ünü dünyaya uzanan Şevket Hoca'nın yabancı hayranları Sinem ve Mesut, hocaya gerekli ilgiyi gösterebilecek mi? Stüdyo konukları İbrahim, Mehtap, Fikri ve Mustafa hangi soruları soruyor olacak?

Sosyal medyada fotoğraf altı yorumlarında neler oluyor… Bodrum’a hayranı olduğu sanatçı Mustafa’yı görmeye giden Burcu, sosyal medyada nasıl tepkiler alacak?

Haberin Devamı

Gün için toplanıp romantik filmler izleyen ev hanımları Burcu, Mehtap ve Nezaket'in romantizm hayalleri gerçek olacak mı? Kadın dergilerinden öğrendiklerini kocalarına uygulamaya karar veren kadınlara karşılık kocaları ne tepki verecek?

 

BAKMADAN GEÇME!