Gülçin Ergül Harabeyim şarkısı ile şaşırtacak!

Güncelleme Tarihi:

Gülçin Ergül Harabeyim şarkısı ile şaşırtacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 16:22

Gülçin Ergül, yeni single’ı “Harabeyim” ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Sevenlerini sürpriz dans performansı ile şaşırtmaya hazırlanan Gülçin Ergül, kendisini izleyen gözleri esir edecek. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Hepsi Grubundan ayrıldıktan sonra kendine has müzik tarzı ve yorumu, güçlü sesi, eşsiz dansı ve besteleri ile solo müzik kariyerine başarıyla devam eden Gülçin Ergül,”Bir Tanecik Aşkım” isimli hitinin ardından, söz ve müziğinin yine kendisine, düzenlemesinin İskender Paydaş’a ait olduğu “Harabeyim” isimli yeni single’ı ile tekrar sevenlerine kavuşuyor.

“Harabeyim”deki sürpriz etnik müzik tarzı ve gözleri esir eden çarpıcı dans performansı ile izleyicisini bir kez daha şaşırtmaya hazırlanan Gülçin Ergül’ün yeni klibi de, yine bir reklam yönetmeni olan İlkay Kopan yönetmenliğinde çekildi.

Zeynep Bozkaya ile Gülçin Ergül’ün klip dans performansı için özel olarak beraber tasarladığı 3 görkemli kostüm, Zeynep Bozkaya tarafından hazırlandı. Doğaçlama dansların da göz doldurduğu solo dans performansındaki koreografileri, konservatuvar mezunu bir dansçı ve koreograf olan Gülçin Ergül ve başarılı latin dans koreografı Nursel Can tarafından yapıldı.

Haberin Devamı

Mehmet Yıldırım’ın svarovski taşlar kullanarak yaptığı sıradışı makyajının da ilgi çektiği, Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekilen klipte, Florida’lı model ve aktör Adam Hobbs rol alıyor. Albüm kapak fotografları ise Tutku Toper tarafından çekildi. Prodüktörlüğünü Umut Kuzey ve Gülçin Ergül’ün üstlendiği Harabeyim single’ı 1 Nisan 2016 itibariyle, Arpej Yapım etiketiyle tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda yerini bulacak.

Gülçin Ergül kimdir?

Gülçin Ergül, 30 Ekim 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Bir dönem Hepsi grubu ile müzik piyasasına damga vurmuşlardı. Şu an gruptan ayrılan Gülçin Ergül, kendi albümleri ile sevenleriyle buluşuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!