Gülcan Ihlamur, atletsizimde Türkiye 2’ncisi oldu

Güncelleme Tarihi:

Gülcan Ihlamur, atletsizimde Türkiye 2’ncisi oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 16:13

Gülcan Ihlamur, atletsizimde Türkiye 2’ncisi oldu

Haberin Devamı

Murat YAYIN/MALKARA(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ Malkara Özel İş Eğitim Okulu Öğrencisi Gülcan Ihlamur, Özel Sporcular Atletizm Türkiye birinciliği yarışmalarında 1500 metrede Türkiye ikincisi, 400 metre yarışlarında da Türkiye 4’ncülüğünü kazandı.

Aksaray’da düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Türkiye birinciliği yarışmalarında Malkara Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu 10’ncu Sınıf öğrencisi Gülcan Ihlamur, 1500 metre Türkiye finalinde 2’ncisi olarak gümüş madalya, 400 metre Türkiye finalinde ise 4’ncü olarak madalya almaya hak kazandı. Gülcan Ihlamur’un yarıştığı her iki branşta da derece alan sporcuların Milli Takım sporcuları olduğunu belirten Malkara Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu Müdürü Emin Hamamcıoğlu, “Beden Eğitimi Öğretmenimiz Bülent Yasa nezdinde çalışarak bu günleri bizlere, ailesine ve Malkara halkına yaşatan öğrencimize teşekkür ederiz. İnşallah Milli Takıma gidecek ve Malkara’nın gururu olacaktır” dedi.

1500 metre yarışlarında Türkiye ikinciliğini, 400 metre yarışlarında da Türkiye dördüncüsü olan Gülcan Ihlamur’ı tebrik eden Kaymakam Erkan Karahan, “Kızımızı tebrik ediyoruz. Öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum. Kızımızı çalıştırmaya devam edecekler. Kendisi de bu konuda azimli. İnşallah yeni hedeflere doğru hızlı bir şekilde gidecek diye tahmin ve temenni ediyoruz. Diğer arkadaşlarına da örnek olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç ise yaptığı açıklamasında “İş Eğitimi Okulumuzun amacı ortaya çıkmış oldu. Böyle öğrencileri tespit edip te yarışmaya katıp, Türkiye’de derece elde etmek hakikaten çok zor. Ben İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak gerçekten büyük gurur duydum. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İnşallah hedefimiz öğrencimizi Eylül ayında Türkiye Milli Takımına katmak.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!