Gülben konseri iptal edildi

Türk Kalp Vakfı’nın yarın akşam Sabancı Center’da bir davet vereceğini daha önce yazmıştım.

Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın, eşi Ergin Yıldırımakın ve Türkan Sabancı’nın ev sahipliği yapacağı geceye, Gülben Ergen’in de şarkılarıyla renk katacağı açıklanmıştı. Ancak Türkiye’yi sarsan şehit haberleri nedeniyle konser iptal edildi. Davette konser olmayacak, sadece ödül töreni yapılacakmış.

Bu ayrılığın dönüşü yok

Serdar Bilgili, sekiz aydır birlikte olduğu İrem Güreli’den geçtiğimiz hafta ayrıldı. Yaz aylarının ortasında da kısa süreli bir ayrılık yaşayan çiftin bu kez kesin konuştuğunu, bu ayrılığın geri dönüşünün olmadığını öğrendim. Bu arada bir hatırlatma yapayım; ikili bayramı da ayrı geçirmişti. Bilgili dostlarıyla beraber Amerika’ya giderken, İrem Hanım ise İstanbul’da, ailesinin yanında kalmıştı.

Kaçan balık büyük olur

Çeşme-Alaçatı’da bir ilk gerçekleşiyor ve "en büyük balık tutma" yarışı başlıyor. 26-29 Ekim tarihleri arasında, 7800 Çeşme ana sponsorluğunda düzenlenecek "Alaçatı International Offshore Fishing Tournament"a Port Alaçatı Marina ev sahipliği yapacak. Uluslararası Spor Balıkçılık Federasyonu kuralları çerçevesinde düzenlenecek olan turnuvaya, 30’a yakın tekne ve 100’den fazla yarışmacı katılacak. Kazanan tekneler toplam 8 bin 500 dolar tutarında ödülün sahibi olacak. Shimano, Rapala, Yozuri gibi sponsorların da destek verdiği turnuvada, ulaşım Land Rover tarafından sağlanacak. Yarışmaya dünyanın birçok yerinde bu turnuvalara katılmış ve ödül kazanmış, aynı zamanda iş dünyasından da yakından tanıdığımız Murat İyriboz, Elvio Pennetti, Berent Akdemir, Ömer Gençtürk ve İskender Atakan gibi tecrübeli isimlerde katılacak.

Evlilik kararını birlikte açıklarız

Üç yılı aşkın zamandır birlikte olan Ayşe Ça-vuşoğlu ile Batu Aksoy’un evlilik kararı aldıklarını sık sık duymaya başladım. Bunun üzerine de Batu Aksoy’u aradım. Söylentiler hakkında yorum yapmayacağını, böyle bir karar aldıkları takdirde bunu Ayşe Hanım’la birlikte açıklayacağını söyleyen Aksoy, daha fazla bilgi vermeye yanaşmadı. Ancak onun telefondaki heyecanlı sesinden, her an bir sürpriz yapabilecekleri sonucunu çıkardım doğrusu...

Kış başında Marmaris

İzmirli organizatörler Murat Kuşgöz ve Tayfun Gürken, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Grand Yazıcı Club Marmaris Palace’a özel bir tatil programı hazırladı. 27-29 Ekim tarihleri arasında, iki gece-üç gün sürecek organizasyonun gala gecesinde İzmirli solist Harun Akın sahne alacak. Organizasyon sorumlusu Murat Kuşgöz, "Gala gecesi dahil kişi başı 185 YTL’ye, iki gece, üç gün doyasıya eğlenmek mümkün" dedi.

Restoranı aralık ayında açacak

Genç işadamı Bahattin Demir, Nişantaşı’ndaki City’s Alışveriş Merkezi içinde bir restoran açmak üzere kolları sıvadı. Demir, işletmeciliğini nişanlısı Didem Sözen ile Aksa Jenaratör’ün ortağı Ayşe Kazancı’nın yapacağı bu mekana Cook Shop adını verecek. Hazırlıklarını neredeyse tamamladığını belirten Bahattin Bey, aralık ayında kapılarını açacak olan alışveriş merkezi içinde dört dörtlük bir hizmet sunacaklarını söylüyor.

Vietnam’da bayram

Esra-Sinan Gürsoy çifti, bayram tatilini fırsat bilip Vietnam’a gitmişti. Çift, Türkiye’ye önceki gün döndü. Öğrendiğim kadarıyla Gürsoylar, bu seyahati tam bir yıldır planlıyorlarmış. Ancak evdeki hesap çarşıya uymamış, gezi ertelendikçe ertelenmiş ve nihayet birinci yılın sonunda Vietnam’a gidilebilmiş. Bu arada, Esra Hanım’ın orada ciddi bir alışveriş çılgınlığı yaşadığı, İstanbul’a çok sayıda bavulla döndüğü de gelen haberler arasında... Esra Hanım gardırobunu otantik giysilerle doldurmuş.

Büyük acı sergi erteletti

Önceki gün Akmerkez’in havuz başında, "Sanat Akmerkez’de 5" adlı serginin açılışı yapılacaktı. Ancak Türkiye’yi yasa boğan şehit haberleri, açılışı erteletti. Raif Dinçkök, yaşanan büyük acı nedeniyle sergi açılışını ileri bir tarihe ertelediklerini açıkladı.
Yazarın Tüm Yazıları