Gül neden Erdoğan'ı tebrik etmedi?

Güncelleme Tarihi:

Gül neden Erdoğanı tebrik etmedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 18:02

Anayasa değişikliği referandumunun ardından çeşitli ülke liderlerinden tebrik telefonu alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘eski yol arkadaşı’ Abdullah Gül tarafından aranmadığı iddia edildi.

Haberin Devamı


Bu iddiayı dile getiren Milat gazetesi Erdoğan’ı tebrik eden ABD Başkanı Donald Trump’ı hatırlatarak, ‘Trump bile aradı… Abdullah Gül neyi bekliyor?’ başlıklı bir haber yayınladı.
İnternet Haber ise “Abdullah Gül kayıplara karıştı tebrik bile etmedi!” başlıklı haberinde, “AK Parti’nin referandum zaferinin üzerinden 2 gün geçti. Dünyanın diğer ucundan liderler bile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arayarak tebrik etti ancak Abdullah Gül’den beklenen telefon hâlâ gelmedi” ifadelerini kullandı.
Aynı iddiayı dile getiren En Son Haber de ‘Abdullah Gül sessizliğe gömüldü’ başlıklı haberinde şunları yazdı: “Evet ya da Hayır dediğine yönelik tek bir açıklama yapmayan Abdullah Gül’ün, seçimleri kazanan Erdoğan’ı tebrik etmemesi dikkat çekti. Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül uzun süredir AK Parti ve Erdoğan yönetimiyle arasına mesafe koyduğu yönünde eleştiriliyordu. Gül, son olarak oyunu kullandıktan sonra gazetecilerin sorularına net cevaplar vermemişti.”

Haberin Devamı

Gül neden Erdoğanı tebrik etmedi

 

Gül neden Erdoğanı tebrik etmedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!