Gül: “Dindar Nesil Yetiştirme Gayretindeyiz’’

Güncelleme Tarihi:

Gül: “Dindar Nesil Yetiştirme Gayretindeyiz’’
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2015 13:24

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ABDÜLHAMİT GÜL

Gaziantep’in Nizip ilçesinde lise ve ortaokullar arası yapılan ‘Temel Dini Bilgiler’ yarışması sonrası yapılan törenle, toplam 66 öğrenciye bisiklet, laptop ve tablet gibi çeşitli hediyeler verildi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Nizip İmam Liselileri Derneği, İHH Nizip Temsilciliği, Nizip Din Görevlileri Derneği ve Memur-Sen Nizip Temsilciliği organizasyonuyla düzenlenen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, okunan Kuranı Kerim tilavetiyle başladı.
Nizip Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen ve açılış konuşmasını İHH Nizip Temsilcisi Yaşar Yılmaz’ın yaptığı program, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yapılan Siyer ve Temel Dini Bilgiler yarışmasında dereceye giren 66 öğrenciye, başarı sırasına göre protokol üyeleri tarafından ödüllerinin verilmesiyle devam etti.
Programa katılan ve burada bir konuşma yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, düzenlenen yarışma ve ödül töreninde emeği geçenlere teşekkür ederek, şunları söyledi:
“Bizim yeni Türkiye ideallerinde, dindar nesil yetiştirme gayreti var. Gelişen ülkemizde, yarının büyükleri olacak olan gençlerimizin, daha güzel, daha temiz, daha hoşgörülü ve daha dindar olmaları yönünde gayret sarf ediyoruz. Nizip İlçemizde hamdolsun, İmam Hatip Lisesi başta olmak üzere, bütün eğitim yuvalarımız, bu hizmet için çalışıyor. Artık bütün liselerimizde Kuranı Kerim ve Siyer-i Nebi okutuluyor. Ben dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, bu yarışmanın ve sonrasında bu güzel programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim.’’
İslami söylemleri ile tanınan ses sanatçısı Ömer Karaoğlu’nun ezgi ve ilahileri ile son bulan programa, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Sarı, Ali Şahin, Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, ilçe Müftüsü Osman Şekerci Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yavuz Oruç, diğer idari amirler, cami imamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!