Güiza'nın transferi an meselesi

Güncelleme Tarihi:

Güizanın transferi an meselesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2011 11:31

İspanya basını, Fenerbahçe'de forma giyen Daniel Güiza'nın La Liga'ya yükselen Real Betis'e transferinin "an meselesi" olduğunu iddia etti.

Güiza'nın, İstanbul'da bulunan avukatı aracılığıyla Fenerbahçe kulübüyle yaptığı müzakerelerin devam ettiği ve sarı-lacivertliler de 1 yıl daha devam eden sözleşmesini fesh etmek üzere olduğu bildirildi. Gazeteler Espanyol, Mallorca ve Granada gibi kulüplerin de ilgilendiği Güiza'nın, Real Betis'e gitmek istediğini ve Sevilla kentinin takımının da İspanyol futbolcuyla her konuda sözlü olarak anlaştığını yazdı. Yarın 31 yaşına girecek olan Güiza'nın, Real Betis ile 3 yıllık anlaşma yapması ve sezon başına 1.3 milyon avro ile neredeyse Fenerbahçe'de kazandığının yarısını alması bekleniyor.

Real Betis, 4.7 milyon avro bonservis bedeliyle sattığı Kamerunlu Emana'ya ödediği sezonluk maaşın aynısını Güiza'ya ödeyeceği ve İspanyol futbolcunun takımdaki en pahalı futbolcu olacağı bildirildi.

Bu arada, Güiza transferinde Real Betis'in önündeki en büyük engelin Granada olduğu ileri sürüldü. Granada kulübü başkanı Quique Pina'nın, Güiza'nın arkadaşı olmasından dolayı İspanyol futbolcuyu kendi takımında istediği, Güiza'nın da hayır demeye çekindiği belirtiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!