Güncelleme Tarihi:
ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (GUBY) öğrencilerinden oluşan Aşçılık Takımı, Muğla'nın Fethiye İlçesinde düzenlenen 7’nci Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması’ndan 6 madalya ile döndü.
GUBY Öğretim Görevlisi Ufuk Ateş ve Araştırma Görevlisi Necati Karakaş rehberliğindeki Gastronomi Bölümü Aşçılık Takımı öğrencileri, bireysel ve ekip kategorilerinde yarışmaya katıldı. Gastronomi Bölümü Aşçılık Takımı adına yarışan öğrenciler, üniversite ana yemek, üniversite makarna ve üniversite tatlı kategorilerinde, 3 gümüş ve 3 bronz madalya olmak üzere toplam 6 madalya kazandı.
ÇANAKKALE / DHA
FOTOĞRAFLI