GSO, "Gaziantep’e Katma Değer Katan Marka" Seçildi

Güncelleme Tarihi:

GSO, Gaziantep’e Katma Değer Katan Marka Seçildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 17:04

GSO, ‘’GAZİANTEP’E KATMA DEĞERKATAN MARKA’’ SEÇİLDİ

Marketıng Türkiye tarafından yapılan araştırmada "Gaziantep’e Katma Değer Katan Marka’’ ödülüne GSO layık görüldü. Ödül, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’na takdim edildi
Marketing Türkiye tarafından düzenlenen ‘’Kurumsallaşma, İnovasyon ve Teknolojiyle Gaziantep Yarına Hazırlanıyor’’ başlıklı İnteraktif Pazarlama Zirvesi, Gaziantep Divan Otel’de gerçekleştirildi. Zirvenin sonunda, Gaziantep’e değer katan kurum ve kuruluşlar ödüllendirildi. Marketin Türkiye’nin, Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama şirketiyle birlikte yaptığı ‘’Gaziantep İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması’’nda halkın ve kanaat önderlerinin oylarıyla şehrin ön plana çıkan kurum ve kuruluşları belirlendi.
Yarışma sonucunda, GSO da ‘’Gaziantep’e Katma Değer Katan Marka’’ ödülüne layık görüldü. Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni ve Marketin Management Institute Türkiye Başkanı Günseli Özen Ocakoğlu, bu araştırmada kurumların itibar ve marka değerlerini araştırdıklarını ifade ederek, ‘’Dünyada bir ilk, jürisi halk olan bir yarışma bu. Dolayısıyla çok kıymetlidir. Ödül alanları canı yürekten kutluyorum. Onlar şehirlerinin medarı iftiharı’’ dedi.
GSO’nun 2003 yılında ‘’Marka Şehir Gaziantep’’ projesini hayata geçirerek, şehrin markalaşmasına önemli katkılarda bulunduğunu vurgulayan Günseli Özen Ocakoğlu, GSO’nun ödülünü, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’na takdim etti.
Gaziantep’e değer katmanın, dünya çapında başarılarını artırmanın en büyük arzuları olduğunu kaydeden Konukoğlu, ‘’Bu ödüle layık görülmemiz bizleri onurlandırdı. Çok teşekkür ederiz.Ama bu ödülü yalnızca Oda olarak değil, Gaziantep olarak almayı kabul ediyoruz. Bizim 3.800 üyemizin her birinin hem çalışanlarının hem de kendilerinin bu ödüle çok büyük katkısı vardır. Onlara da huzurlarınızda teşekkür ederim. Aldığımız ödüller çalışmalarımızda bizi daha da teşvik edecektir’’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!