'GS'li değil Fenerbahçeliyim'

Güncelleme Tarihi:

GSli değil Fenerbahçeliyim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2010 18:29

Fenerbahçe'nin CSKA Moskova takımından transfer ettiği ve 4 yıllık sözleşme imzaladığı Caner Erkin, büyük mutluluk yaşadığını söyledi.

Haberin Devamı

Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Caner, Fenerbahçe'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtirken, ''Böyle büyük bir camiya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah burada uzun seneler kalmak istiyorum'' dedi.

Sarı-lacivertli ekibi zor bir sezonun beklediğinin ve beklentilerin yüksek olduğunun aktarılması üzerine Caner, ''Hedeflerimiz her zaman büyük olmak zorunda. Hem kulüp açısınan. hem başkanımız, hem de camia açısından beklentiler yüksek. Şampiyonluk bekleniyor. Biz de elimizden geleni yapmak zorunayız. Şamnpiyonlar Ligi, Turkcell Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda birinci olmak istiyoruz'' diye konuştu.

Fenerbahçe'ye gelmesinde teknik direktör Aykut Kocaman'ın da etkili olduğunu aktaran genç futbolcu, CSKA Moskova ile yaşanan bonservis sorunu nedeniyle de transferinin biraz geciktiğini ifade etti.

Haberin Devamı

''GALATASARAY'DA KALMAYI BEN İSTEMEDİM''

Caner Erkin, geride kalan sezonu kiralık olarak geçirdiği Galatasaray'da kendisinin kalmak istemediğini söyledi.

Yöneltilen bir soru üzerine Caner, ''Galatasaray'da kalmamamın bir sebebi yok. Ben kalmak istemedim ve Fenerbahçe'ye gelmek istedim. Bunun için burdayım zaten'' şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı takımdan ayrılmasında, Arda Turan ile antrenmanda yaşadığı gerginliğin etkili olup olmadığı şeklinde yöneltilen bir süre soruya ise Caner, ''Hiç alaksı yok. Arda benim çok yakın arkadaşım. 7-8 senedir milli takımlarda olsun beraberdik. Hiçbir sorumuz ok. O anda gelişmiş bir olaydı'' cevabını verdi.

''GERÇEK FENERBAHÇELİYİM''

Sarı-lacvertli takımın yeni transferi Caner Erkin, kendisinin gerçek bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu kaydetti.

Galatasaray'da oynarken de, geçmişte de Fenerbahçe taraftarı olduğunu açıkladığını anlatan Caner, ''Ben gerçekten Fenerbahçeliyim'' diyerek sözlerinin tamamladı.

Caner Erkin, açıklamasının ardında Fenerbahçe takımıyla ilk antrenmanına çıktı.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!