Gruptan geriye onlar kaldı

Cem Cantaş, Sezai Taşkent, Aytek Şavkan, Tarkan Sualp ve Can Akçay... Onlar bir dönem İstanbul gecelerinin en hızlı grubunu oluşturuyorlardı.

Ancak grup yavaş yavaş dağılıyor. Cem Cantaş, Tuba Ünsal’la evlendi. Tarkan Sualp, Çiğdem Kayalı’yla aşk yaşamaya başladıktan sonra evcimen bir erkek olup çıktı. Geriye iki çapkın kaldı; Aytek Şavkan ve Sezai Taşkent... İkiliye önceki gece Beyoğlu’ndaki Wanna’da kız arkadaşlarıyla eğlenirlerken rastladım. Geçen yaz İspanyol sevgilisi Elisa Mores Gesia’yı İstanbul’da ağırlayan Şavkan’ın yanında bu kez bir başka yabancı uyruklu güzel vardı. Taşkent ise zaman zaman görüştüklerini belirttiği Elif adlı genç kızla geç saatlere kadar eğlencenin tadını çıkardı.

Damat adayına tam not

Selin Denizli, önceki gün annesi Jülyet Hanım ve sevgilisi Fatih Cesur ile birlikte Akmerkez’e gitti. Hep birlikte yeni sezon alışverişi yapan, gardıroplarındaki eksikleri gideren üçlünün keyfi yerindeydi. Söylenenlere göre Jülyet Hanım, kızının sevgilisine tam not vermiş ve arkadaş çevrelerinde bu ilişkiyi onayladığını sık sık dile getiriyormuş.

Sevgilisini aileye sokmuş

Ayşe Çavuşoğlu, yedi aydır Conrad Otel’in sahibi Erdal Aksoy’un oğlu Batu ile birlikte... Duyduğuma göre ilişkileri çok da iyi gidiyor. Sevgililere geçtiğimiz gece Beyoğlu’ndaki Nu Pera’da rastladım. Yanlarında Ayşe Hanım’ın ablası Esra Çavuşoğlu da vardı. Batu Bey’i artık aileye de sokmuş olan Çavuşoğlu’nun mutluluğuna diyecek yok özetle...

Doğum günü kutlaması ertelendi

Nilgün-Adnan Sapmaz çiftinin Yeditepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencisi olan kızları Eda, iki gün sonra 18’inci yaşını kutlayacak. Ramazan dolayısıyla kutlamayı ertelediğini söyleyen genç Sapmaz, bayramdan sonra ailesinin yanı sıra arkadaşlarının da katılacağı büyük bir partiyle yeni yaşını kutlayacak.

Babasına kira ödüyor

İçmimar Fulya Cinisli, mesleğin inceliklerini öğrenmeye Mustafa Toner’in yanında başlamıştı. Kendi kanatlarıyla uçabileceğine inandığında da onun yanından ayrılıp Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’nde, babasına ait binada bir ofis açtı. Son olarak Suite adlı gece kulübünün dekorasyonuna imza atan Fulya Hanım, artık tamamen kendi ayakları üzerinde duruyor. Bunda ailesinin tavrının da etkisi var kuşkusuz. Öyle ki babası Nejat Cinisli, ofisi açarken ona artık olgun bir kadın olduğunu, işini kurup büyük projelere imza attığını, bu nedenle kendisine kira ödemesi gerektiğini söylemiş. Fulya Cinisli de itiraz etmemiş. Yani babasının binasında kiracı durumundaymış.

Kitabı piyasada

Aylin Livaneli’nin kaleme aldığı ‘Sürgün Çocuklar Bahçesi’ adlı kitap sonunda okurlarla buluştu. Livaneli’nin İsveç’te geçirdiği çocukluk günlerinden evliliğine, yaşamındaki zor dönemlerden mutlu günlerine kadar pek çok özel detayı sayfalara taşıdığı kitap, şimdiden çok sayıda kişiye ulaştıaldı. Aylin Livaneli eserinin gördüğü ilgiden büyük mutluluk duyduğunu söylüyor.

Yasemin’in fil savaşı

H
ayvanseverliği artık dillere destan olan Yasemin Kozanoğlu, son olarak İzmir’e gitmiş ve oradaki hayvanat bahçesinde 20 yıldır zor koşullar altında yaşayan filin rahat bir ortama nakledilmesi için kampanya başlatmıştı. Yaklaşık bir aydır İzmir’de bulunan Kozanoğlu, geçtiğimiz günlerde İstanbul’a döndü. Gelirken İzmir’deki yerel bir radyoda DJ’lik yapan arkadaşını da yanında getirdi. Ancak burada fazla kalmayacak! Hayvanat bahçelerinin kapatılması ve 5199 sayılı yasaya göre hayvanların doğal yaşam ortamlarına uygun yerlere taşınması gerektiğini savunmaya devam edeceğini söyleyen Kozanoğlu, önümüzdeki hafta izmir’e giderek kampanyasına devam edecekmiş.

Sosyetenin yeni merakı

İğnesiz mezoterapi artık Türkiye’de... TMT sistemi (Transkütanöz Mezodermik Terapi) ve tedavi yöntemleri, 30’dan fazla ülkenin ardından Türkiye’de de uygulanmaya başlandı. İğnesiz ve acısız bu yöntemi denemek isteyenler, güzellik merkezlerinin kapısını aşındırıyor. Söz konusu meraklılar arasında Buket Taşdelen, Deniz Berdan, Gülay Kamaz, Sitare Akdilek gibi sosyetik isimler de var.
Yazarın Tüm Yazıları