Gruptan çıkarsak yeni çilekler alırız

Güncelleme Tarihi:

Gruptan çıkarsak yeni çilekler alırız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2013 00:29

Galatasaray Başkanı Aysal, “Biz her başarılı hocamızı bir yere kaptıracaksak federasyonların işlerini de yapalım” diye konuştu. Aysal, Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmaları halinde Didier Drogba ve Sneijder benzeri transferler yapabileceklerini söyledi.

Haberin Devamı

G.SARAY Başkanı Ünal Aysal, sponsorluk imza töreninde değişik konularda açıklamar yaptı. Aysal, kulüplerinde başarılı olan hocalara milli takımların kanca atmasına karşı çıktı. Aysal’ın açıklamaları şöyle oldu: “Fatih Hoca’nın büyük başarılarına alıştık. Önemli olan da, Milli Takım’ın aşağı inmiş başarı ivmesini yukarı çekmesidir. Galatasaray ve Terim burada bir fedakarlığa imza atmıştır. Bu, Futbol Federasyonu’na bir destektir. Umarız, Futbol Federasyonu da bu davranışı takdir edip aynı incelikle karşılık verecektir.”

HOCA ZAMANI GELİNCE AÇIKLAR

“Fatİh Hoca’nın çok büyük sorumlulukları var. Önümüzdeki süreç meşgul olacak. Bu konuda lütfen baskı yapmayalım. Zamanı gelince açıklama yapacaktır. Hocanın ne Galatasaraylılığını ne de milli sevgisini kimse sorgulamasın. Yoksa herkes karşısında önce G.Saray’ı bulacaktır. Bize ve federasyona verdiği sözlerle Fatih Hoca önemli mesuliyet altındadır.”

Haberin Devamı

DAHA UCUZA GELİR!

Ünal Aysal, Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman’ın Türkiye Basketbol Milli Takımı’nın başına geçmesi hakkında sorulan bir soruya ise tepkili bir yanıt verdi. Aysal, ”Böyle bir şey gündemimizde değil. Bunlar dedikodu. Ancak, Galatasaray her başarılı olan teknik direktörü bir yere kaptıracaksa, bütün federasyonların işlerini de biz yapalım. Bu şekilde daha ucuza gelir” şeklinde konuştu.

Drogba’dan memnunuz ama...

DROGBA’nın sezon sonunda bitecek kontratı hakkında Aysal, “Bu sözleşme bitimine 5-6 ay kala konuşulur. Kalmasını istiyoruz. 35 yaşında olması itibariyle Drogba’nın da kariyer planına göre karar vermesi gerekir” dedi.

Real kadar şansımız var

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde zor bir gruba düştüklerinin altını çizen Ünal Aysal, “Juventus ve Real Madrid kadar G.Saray’ın da bu grupta şansı vardır. Üçüncü olursak da dünyanın sonu değil, UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağız” diye konuştu.

5 milyon Lira’lık imza

G.SARAY, dünyanın en büyük medya pazarlama grubu FOX International ile yayın organlarının medya pazarlaması, organizasyonu açısından önemli bir sözleşmeye imza attı. İmza törenine başkan Ünal Aysal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Ticaret ve Medya Direktörü Kerem Ertan, FOX International Yönetim Kurulu Başkanı Adam Theiler katıldı. Aysal, bu anlaşma ile 5 milyon TL’lik ek gelir beklediklerini ifade etti.

Haberin Devamı

Yeni çilekler alırız

Aysal, Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmaları halinde Didier Drogba ve Sneijder benzeri transferler yapabileceklerini söyledi.

GALATASARAY Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmaları halinde geçtiğimiz yılki gibi bir transfer sürprizine imza atabileceklerinin sinyalini verdi. Geçtiğimiz yıl G.Saray’ın Şampiyonlar Ligi’nde tur atlaması üzerine Wesley Sneijder ve Didier Drogba ile iki “çilek” birden getiren Ünal Aysal, “Şu andaki kadromuz lig için yeterli bir kadro. Yaptığımız transferlerin yüzde 80’i başarılı oldu. Eğer Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkarsak çilek anlamında bir iki transfer daha yapabiliriz bununla ilgili hocamızın raporu da önemli” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!