O Ses Türkiye'ye Grup Zemheri Damgası!

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiyeye Grup Zemheri Damgası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 11:44

TV ekranlarının sevile yarışma programı O Ses Türkiye, tüm hızıyla devam ediyor. Yayınlanan son bölümüne, jüri karşısına çıkan Umut Karabut ve Barış Demir ikilisi damgasını vurdu. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı ve jüri koltuğunda ise Murat Boz, Ebru Gündeş, Hadise, Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz’un oturduğu O Ses Türkiye’ye geçtiğimiz hafta Umut Karabut ve Barış Demir ikilisi damgasını vurdu.

O Ses Türkiye son bölümde jüri karşısına çıkan Umut Karabut ve Barış Demir ikilisi herkesi kendilerine hayran bıraktı. Sesleri çok beğenilen ikili yoğun istek üzerine ikinci kez şarkı söylediler.

O Ses Türkiye'nin 27 Aralık Pazar günü yayınlanan bölümünde Umut Karabut & Barış Demir, 'Tutamam Gidersen Mardine' şarkısını seslendirdiler. Tüm jüriyi döndürmeyi başaran Umut Karabut & Barış Demir, seçimlerini Hakan ve Gökhan Özoğuz yönünde kullanarak takımına dahil oldular.

O Ses Türkiye’de her zaman olduğu gibi sesler değil, jüri üyeleri yarışıyor!

Haberin Devamı

Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz ile Hakan Özoğuz’un jüri koltuğunda oturduğu “O Ses Türkiye’de”, yepyeni sesler evlerimize konuk olmaya devam ediyor.

Jüri üyelerinin işi artık çok daha zor. Sona yaklaşırken, jüri üyeleri son yarışmacılarını seçmekte zorlanıyor. Peki kimler O Ses Türkiye yoluna devam edecek?

Umut Karabulut & Barış Demir | O Ses Türkiye | Turnam Gidersen Mardine | Grup Zemheri

BAKMADAN GEÇME!