Grup sekste işkence sonucu ölmüş

Güncelleme Tarihi:

Grup sekste işkence sonucu ölmüş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2018 12:46

Berlin’de cesedi sokağa atılan 2 çocuk annesi 55 yaşındaki Marianne Mechel’in ölüm nedeni belli oldu. Mechel’in grup seks sırasında ağır işkence gördüğü ve bunun sonucunda hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

MARIANNE Mechel internet üzerinden katilleriyle bağlantı kurdu. Cinsel ilişki için partner arayanların girdiği internet sayfasında, Türkiye kökenli 36 yaşındaki Tayfun S. ve 27 yaşındaki Jasmin P. ile tanışan Mechel, ikili ile Wedding semtindeki kiralık bir evde buluştu. Üçlü seks yapmaya başladı. Tayfun S. ve sevgilisi Jasmin P., seks sırasında Mechel’e işkence yapmaya başladı. İşkencenin dozunu kaçıran ikili, kadının ölümüne yol açtı. 

Cesetten kurtulmak isteyen katil zanlıları, battaniyeye sarıp dördüncü kattan aşağı indirdi. Arka avluya kadar taşıdılar. Daha sonra da avluda bulunan konteynerin yanına bırakıp kaçtılar. Cinayet masası ekipleri de kadının işkence ve kötü muamele sonucu öldüğünü doğruluyor.

TÜRKİYE’YE KAÇACAKLARDI
Cesedi 23 Aralık'ta bir kadın fark etti. Polis soruşturma başlatırken katil zanlıları Tayfun S. ile Jasmin P., yakalanmamak için Türkiye'ye kaçmayı planladı. Zanlılar 30 Aralık günü Schönefeld Havaalanı'nda Türkiye'ye kaçmak isterken ele geçirildi. İkili tutuklanarak cezaevine konuldu. Tayfun S.’nin uyuşturucu ticareti ve karıştığı kavgalar nedeniyle polisteki dosyası kabarık.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!