Grup CTE, Talas'ta konser verdi

Güncelleme Tarihi:

Grup CTE, Talasta konser verdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 13:31

Grup CTE, Talas'ta konser verdi

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - ADINI, ceza ve tevkif evlerinin başharflerinden alan ve 6 infaz koruma memurundan oluşan 'Grup CTE' Anadolu rock ekibi, Talas’ta bir konser verdi.
Konser öncesi konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, kültürel etkinliklere her zaman önem verdiklerini bildirdi. Palancıoğlu, “Bizi kırmayarak buraya gelen Adalet Bakanlığı’nda bizim gibi memur olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz hafta Ayna grubunu misafir etmiştik. Bugün de CTE Grubu’nu misafir ediyoruz. Talas Belediyesi olarak birçok etkinlik yapıyoruz. Bunların tamamı sizler için, birlik ve beraberliğimiz, bu ülkenin geleceği için. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Gençler bu ülkenin geleceğini, bayrağını temsil ediyor. Onun için hep birlikte Türkiye’yi en iyi noktaya taşıyacağız'' dedi.
Grup CTE üyeleri ise dizi ve filmlerde anlatılan gardiyan karakteriyle asla benzer taraflarının olmadığını, donanımlı ve eğitimli bir teşkilat yapısına sahip olunduklarını, İnfaz Koruma Memuru’nun da aileleri, çocukları, duyguları olan normal bireyler olduğunu ifade ettiler. İki saat sahnede kalan Grup CTE, sevilen şarkılardan oluşan repertuarını dinleyicilerin beğenisine sundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!