Ünlü işadamının serveti paylaşılamıyor

Güncelleme Tarihi:

Ünlü işadamının serveti paylaşılamıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 08:16

İbrahim Cevahir’in ölümü üzerine Cevahir Holding’de başlayan miras kavgası sürüyor. Annesi Elmas Cevahir’in 200 milyon dolarlık bir servetin sahibi olduğunu öne sürerek fiili ehliyetinin tam olup olmadığının tespitini isteyen kızı Aysun Cevahir Greenall’a karşı annesi ve dört kardeşi de Greenall’ın akıl sağlının yerinde olmadığı iddiasıyla vasi atanması için dava açtı.

Haberin Devamı

Cevahir Kardeşler, 20 yıl önce “paranoid bozukluk” teşhisi konan Greenall’ın aileyi yıprattığını iddia ettiler. Yurtdışı yasağı konan Aysun Cevahir Greenall ise, “Beni akıl sağlığı yerinde değil diyerek vesayet altına almak istiyorlar. Şu an 2 bebeğimle sokaklarda sürünüyorum. Ya hisselerimi verin bu şirketlerden çıkarın ya da bu şirketleri kapatın. Bitsin bu rezillik artık” dedi.

Ünlü işadamının serveti paylaşılamıyor

PARANOİD BOZUKLUK TEŞHİSİ KONULDU

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’ne üç hafta önce Aysun Cevahir Greenall’a vasi atanması için açılan davaya göre Elmas Cevahir’in çocukları Hamit, Yusuf, Gönül, Şerife’nin kız kardeşleri olan Aysun Cevahir Greenall’ın 20 yıl önce Balıklı Rum Hastanesi’nden alınmış bir rapora dayanılarak akıl sağlığının yerinde olmadığı öne Aysun Cevahir Greenall’ın ne dediğini, ne yaptığını ayırt edecek durumda olmadığını iddia eden 4 kardeşi ile annesi Elmas Cevahir’in avukatı, “Kendisi korunmaya muhtaçtır. Payını nakit olarak istemesi de problemli bir ruh halinin tezahürüdür. Müteveffa İbrahim Cevahir’in mal varlığı, kardeşleriyle ortak olduğu şirketler üzerinedir. O şirketlerin bölünmesi gerçekleşmediği için hisse satışları da mümkün değildir. Payını isteyen Aysun Cevahir Greenall’ın kötü kişilerin yönlendirmesiyle malvarlığının büyük oranda zarar görmesi ihtimali mevcuttur.  Greenall’a Cevahir Ailesi’nden bir vasi atanmasını, yurtdışına kaçma ihtimali olduğundan hastaneye sevki gerçekleşinceye kadar yurtdışına çıkış yasağı konulmasını istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Ünlü işadamının serveti paylaşılamıyor

Haberin Devamı

BENİM HİSSELERİMİ VERİN

Kardeşlerinin ve annesinin açtığı davaya cevap veren Aysun Greenall Cevahir de, “Cevahirler, Alzheimer annemin serveti için anneme sağlık raporu almaya çalışıyorlar. Beni de akıl sağlığı yerinde değil diyerek vesayet altına almak istiyorlar. Şu an 2 bebeğimle sokaklarda sürünüyorum. Şimdi de Dubai’de yaşamama rağmen bana yurt dışı yasağı koydurdu. Yıllar önce komşumuzun malının yağmalanmasını engellemeye çalışırken kendimi akıl hastanesinde buldum. Şimdi yine beni akıl hastanesine atmak istiyorlar. Ya benim hisselerimi verin bu şirketlerden çıkarın ya da bu şirketleri kapatın. Bitsin bu rezillik artık” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!