Graystorm sakatlandı

Güncelleme Tarihi:

Graystorm sakatlandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2017 21:51

Dubai World Cup Karnavalı kapsamında dün gece G2 Al Fahidi Fort Koşusu gerçekleştirildi. Ahmet Güzelocak’ın sahibi olduğu, Mehmet Cücel’in antrenesindeki, jokey Ahmet Çelik ile koşuya katılan Gazi Koşusu şampiyonu safkanımız GRAYSTORM, 2017 yılı Dubai World Cup Karnavalı kapsamında katıldığı ilk yarış olan bu önemli koşuda ülkemizi temsil etti.

Haberin Devamı

1400 metre çim pistteki, 250.000 $ toplam ikramiyeli G2 Al Fahidi Fort’ta startla birlikte ilk metrelerde liderliği CHAMPIONSHIP (Exceed and Excel – Aljafliyah / Halling) alırken, temsilcimiz Graystorm en dış kulvardan başladığı koşuda ön gruptaki yerini aldı. Tempoyu belirleyen Championship, liderliğini fotoya kadar korurken jokey Colm O’Donoghue idaresinde bu önemli koşuda beyaz bayrak ayna yaptı ve birinciliğe uzandı.

Aralık ayının sonundan bu yana Dubai’de bulunan şampiyon temsilcimiz ise, koşudan 7. olarak ayrıldı. Graystorm’un yarıştan arızalanarak ayrıldığı ve ayağında çatlaktan şüphelenildiği öğrenildi. Şampiyon safkanımızın durumu bugün yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak.

Koşuyu kazanan Championship için koşunun bitiriş derecesi 1.22.88 olurken, farklar 3 ½ Boy-3/4 Boy-2 ½ Boy şeklinde sonuçlandı. Bu galibiyetle birlikte Championship, kariyerinin 16. startında 5. birinciliğine ulaşmış oldu.

BAKMADAN GEÇME!