Gözyaşı, babasının yürüyeceği günü bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Gözyaşı, babasının yürüyeceği günü bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 12:24

- Suriye'nin İdlib kentinde atılan varil bombası nedeniyle iki bacağını, sağ el parmaklarını, gözlerini ve işitme yetisini kaybeden ardından geçirdiği başarılı ameliyat sayesinde duymaya ve görmeye başlayan Nasır'ın "Gözlerimi alıp babama verin'' sözleriyle herkesin tanıdığı 5 yaşındaki kızı Gözyaşı, babasıyla el ele yürüyecekleri günü sabırsızlıkla bekliyor

Haberin Devamı

HATAY (AA) - Suriye'de rejimin varil bombalı saldırısında yaralanan babası için "Gözlerimi alıp babama verin'' diyen 5 yaşındaki Gözyaşı, tedavisi devam eden babasıyla el ele yürüyeceği günü bekliyor.

İdlib kentinde atılan varil bombası nedeniyle iki bacağını, sağ el parmaklarını, gözlerini ve işitme yetisini kaybeden 27 yaşındaki Mamun Halid Nasır, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı'nın girişimleri sayesinde geçirdiği başarılı ameliyatla duymaya ve görmeye başladı.

Devam eden tedaviyle doktorlarının yeniden yürüyebileceğini söylediği Nasır'ın, "Benim gözlerimi alıp babama verin. O görsün ve beni sevsin'' diyen minik kızı Gözyaşı, babasının ayağa kalkacağı günlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Henüz anaokuluna yeni başlayan Gözyaşı, babasıyla geçireceği güzel günlerin hayalini resim defterine çizdi. Resim defterine, renkli kalemlerle "bacak" çizen küçük kız, onların babasına ait olduğunu söylemesi üzerine öğretmenlerini de duygulandırdı.

Haberin Devamı

Babasının gözlerinin açılıp duymaya başlaması nedeniyle çok mutlu olduğunu belirten Gözyaşı, kendilerine yardım eli uzatanlara teşekkür ederek, "Babamın ayaklarının olduğu halini resim defterime çizdim. İnşallah o günleri de görürüz" diye konuştu.

Gözyaşı, doktor olmak ve tüm hastalara bakmak istediğini sözlerine ekledi.

Suriye'nin İdlib kentinde yaklaşık bir yıl önce, rejim birliklerine ait savaş uçaklarından atılan varil bombası nedeniyle iki bacağını, sağ el parmaklarını, gözlerini ve işitme yetisini kaybeden 27 yaşındaki Mamun Halid Nasır, 1,5 ay önce eşi ve 5 çocuğuyla Hatay'ın Reyhanlı ilçesine sığınmıştı. Nasır'ın kızı Gözyaşı, Anadolu Ajansı aracılığıyla ''Gözlerimi alıp babama verin. O görsün ve beni sevsin'' sözleriyle babasının tedavisi için yardım eli uzatılmasını istemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!