Gözüne toz mu kaçtı?

ÖFKEYLE kalkan zararla oturur derler. Trabzonspor öfkeliydi, zararlı çıktı. Maç atılan yabancı maddeler yüzünden sık sık kesildi, Emre’ye sürekli tekme atıldı.

Haberin Devamı

Hele ilk yarının son anlarında Zokora öyle bir vurdu ki, bunun karşılığı kırmızı kart olmalı. Herhalde o sırada hakem Mustafa Kamil Abitoğlu’nun gözüne toz kaçtı?
Kırmızı kartlık hareketi sarıyla geçiştirdi. Maça hiç dönmek istemiyorum ama döneceğim. Fenerbahçe zaten maça golle başlıyor. İlk 20 dakika sonunda topla oynamaya bakıyorum, 30’a 70. Sahada Trabzonspor diye bir takım yok. Ne organize olabiliyorlar, ne de doğru dürüst pas trafiği yapabiliyorlar. Derken Fenerbahçe ikinci golü de buluyor. 44. dakikaya kadar Trabzonspor’un yalnızca iki tane cılız şutu var, onlar da Volkan’da kalıyor. Ancak Burak, ilk yarının son dakikasında öyle güzel bir gol atıyor ki Trabzonspor’u ve taraftarını maça döndürüyor.

Hani aranmışlardı?

Fenerbahçe ikinci yarıya da yine sakin başlıyor. Trabzonspor ise yine bildiğimiz gibi. Sakinlik yok, öfke ve panik devam ediyor. Dakikalar 60’lara gelindiğinde ise sahadaki gerginlik sona eriyor ama tribün için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Taraftarların didik didik arandığı söylenmesine rağmen sahaya atılmadık hiç bir şey kalmaması ise düşündürücü. Maçtan çok bunları seyrediyoruz. Sonlara doğru geldiğimizde, Fenerbahçe skoru yeterli görüp geriye çekilince Trabzonspor en başından yapması gerekeni yapmaya çalışıyor. Yani futbol oynamaya çalışıyor ama çok geç kalıyor. Fenerbahçe istediğini alarak şampiyonluk ümitlerini son haftaya taşıyor. Trabzonspor’a ise belki direkt, belki baraj maçı ile Avrupa’ya gidebilmek tesellisi kalıyor. Dün akşam maça damga vuran iki önemli faktör vardı.
1-Hakem Abitoğlu,
2-Zokora.

KIRILMA ANI

45+4

Haberin Devamı

Zokora’nın Emre’ye attığı tekmenin karşılığı kırmızı olmalıydı. Abitoğlu sarı ile geçiştirdi.

Yazarın Tüm Yazıları