Göztepe’ye koşa koşa giderim

Güncelleme Tarihi:

Göztepe’ye koşa koşa giderim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2016 13:33

GÖZTEPE’nin prensipte anlaşma sağladığı Teknik Direktör Önder Özen, özel bir radyo programına telefonla bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı kulübün teklifi karşısında gurur duyduğunu ifade eden Özen, Göztepe’ye koşa koşa geleceğini ifade etti. Göztepe’nin çok büyük bir kulüp olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, "Şu an çok heyecanlıyım. Resmi imzalar atılmadan detaylı açıklama yapamam. Göztepe’nin kadrosu çok kaliteli. Ligde şampiyonluk yolunda en büyük favori Göztepe" şeklinde konuştu.

Göz-Göz’de çok önemli ve özel bir taraftar grubunun olduğunu da değinen Önder Özen, "5 sene önce Bugsaşspor’u çalıştırırken Alsancak Stadı’nda Göztepe’ye rakip oldum. 15 bin taraftarın verdiği müthiş desteği hala unutamıyorum. O tarihten sonra Göztepe’ye bakış açım değişti" ifadelerini kullandı. Mehmet Aurelio ve Cem Bağcı’nın yardımcıları olacağını söyleyen Önder Özen, "Göztepe ile uzun soluklu çalışmak istiyorum. Burada önemli başarılar yakalarız" dedi. Yarın Giresunspor ile deplasmanda oynanacak maçı izleyecek Özen, pazartesi sözleşme imzalayacak.

Rakip Giresunspor

PTT 1. Lig’de son 6 maçını kazanamayarak şampiyonluk yarışında ağır yara alan Göztepe yarın Giresunspor deplasmanında terleyecek. Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Murat Özcan yönetecek. Sarı-kırmızılıların yollarını ayırdığı Teknik Direktör Metin Diyadin’in yokluğunda takımı sahaya Antrenör Fatih Kavlak çıkaracak. Ligde 29 puanla haftaya 10. sırada giren Göztepe’de sarı kart cezalısı Mehmet Erdem görev alamayacak. Mücadale TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

GÖZTEPE

Gökhan Değirmenci - Serkan, Giray, Gençer, Hakan Arslan, Leroy George, Gosso, Kerem, Cleyton, Diarra, Serdar



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!