Göztepe'nin eski golcüsü Hasan Çelik Süper Lig'e inanıyor

Güncelleme Tarihi:

Göztepenin eski golcüsü Hasan Çelik Süper Lige inanıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2017 11:21

Göztepe'nin eski golcüsü Hasan Çelik Süper Lig'e inanıyor

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA- TFF 1'inci Lig Play Off finalinde yarın Eskişehirspor'u mağlup edip adını Süper Lig'e yazdırmak isteyen Göztepe'nin 30 Mayıs 1999 yılında Antalya Atatürk Stadı'nda Çaykur Rizespor ile oynadığı final maçında tek golü atan isim olan Hasan Çelik, Göztepe'nin kupayı alacağını söyledi.
O dönemde 18 yıllık hasrete son verdiklerini hatırlatan Hasan Çelik, "O gün Antalya'da müthiş bir taraftar grubumuz vardı. Çaykur Rizesporlu oyuncular çıkış tüneline geldiklerinde tribünleri görüp 'Eyvah bu maçı kaybettik' dedi. Daha santra yapılmadan biz maçı kazanmıştık. Aradan yine 18 yıl geçti. Kader maçı yine Antalya'da olacak. Futbolcu kardeşlerimiz Göztepe formasının değerini bilerek oynasın ve inansın yeter" dedi. 
Karşılaşmanın 43'üncü dakikasında Ceyhun Eriş'in asistiyle topu ağlara gönderdiğini anlatan Hasan Çelik, "Yaşadığım mutluluğu tarif edemiyorum. Tribünlerin coşkusu halen aklımda. Tarihi bir an yaşadık. İzmir'e dönüşümüzde adeta yer yerinden oynuyordu. Umuyorum yine aynı sevinçleri futbolcularımız yaşatacak" dedi. O dönem Teknik Direktör Oktay Çevik ile çok iyi ivme yakaladıklarını da sözlerine ekleyen Çelik, "Bizim takımımız çok iyi kenetlenmişti. Arkadaşlıklarımız üst düzeyde oldu. Şimdi de Göztepeli futbolcuların Süper Lig'e inandığını görüyorum. Hepsi çok kaliteli futbolcular. O formanın kıymetini biliyorlar. Antalya'da bir kez daha Göztepe taraftarının gücünü göreceğiz" diye konuştu. Hasan Çelik 2004 yılında faal futbol hayatını sonlandırıp, kariyerine teknik direktör olarak devam etti. 
ANTALYA'DA BULUŞUYORLAR
Göztepe'de 1998-1999 sezonunda Antalya'daki Play Off finalini kazanan futbolcular 18 yıl sonra yeniden bir araya gelecek. O dönem sarı kırmızılı formayı giyen Hasan Çelik, Kural Altıntaş, Günal Akça, Remzi Acet, Bülent Ataman, Ceyhun Eriş, Aykut Canik ve Nail Dinçer yarın Göztepe'nin Antalya Stadyumu'nda Eskişehirspor ile oynayacağı final maçına gidecek.
Göztepe ile bir kez daha Süper Lig'e çıkma sevinci yaşamak istediklerini belirten Kural Altıntaş, "Bir aksilik olmazsa çoğumuz takımın yanında olacağız. Umuyorum Antalya'da yine kupa kaldırırız" dedi. Almanya'dan maça geleceğini dile getiren Remzi Acet, "Göztepe'de hayatımın en büyük mutluluğunu yaşadım. Aynı sevinci bir kez daha görmek istiyorum" diye konuştu.
Ceyhun Eriş ise büyük bir heyecan yaşadığını belirterek, "Göztepe'yi yeniden Süper Lig'de görmek benim en büyük dileğim. Çaykur Rizespor müsabakası dün gibi aklımda. Hepimiz sonuna kadar başaracağımıza inanmıştık. Şu anda takımda çok iyi bir sinerji var. Göztepe'nin geri dönüşüne şahit olacağız. Bu kulübe Süper Lig yakışır" yorumu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!