Göztepe'de teknik direktör Buruk sabır istedi

Güncelleme Tarihi:

Göztepede teknik direktör Buruk sabır istedi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2016 13:43

Göztepe'de teknik direktör Buruk sabır istedi

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- PTT 1'inci Lig'de yeni sezon öncesi Erzurum ve Bolu'da oynadığı 4 hazırlık maçında da galip gelemeyen Göztepe'nin performansı kaflarda soru işareti bırakırken, alınan sonuçların taraftarları endişelendirmemesi gerektiğini söyleyen Teknik Direktör Okan Buruk camiadan sabır istedi. Daha önce Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilip Dinamo Batumi ile 0-0, Zira FK ile 1-1 berabere kaldıklarını, dün akşam da Boluspor'a 1-0 mağlup olduklarını hatırlatan Buruk, "Çok ağır antrenman programımız var. Ağır yüklemelerin ardından sahaya çıkıyoruz. Takım genelde yorgun oluyor.
Zaten benim için skorların hiçbir önemi yok. Yeni bir takımız, istediğimiz seviyeye gelmek zaman alacak. Ayrıca tüm oyunculara şans veriyorum. Benim için ligde ne yapacağımız önemli" dedi.

Takımın son durumu hakkında da bilgiler veren genç teknik adam, "Tanju apandisit ameliyatı oldu. Ligde ilk maçı kaçırabilir. Stoper Emre Can'ın ise sol dizinde sakatlığı var. O da bir hafta boyunca takımla çalışamayacak. Pazar günü Gaziantepspor ile karşılaşıp, Bolu kampını bitireceğiz. İzmir'de oynayacağımız Demokrasi Kupası maçlarından sonra da zaten lig başlayacak. Bu süreçte bazı futbolcular aramızdan ayrılabilir" şeklinde konuştu.
Mutlaka bir yabancı forvet takviyesi yapacaklarını belirten Buruk, "Alacağımız golcü takıma direkt katkı koymalı. Aceleci davranamıyoruz, çok iyi araştırma yapmalıyız. Geçen sezon transfer ettiğimiz 7 yabancıdan bir tek Gosso kaldı. Nokta atışı yapabilmek için titiz olmalıyız" ifadelerini kullandı. 
 
FOTOĞRAF 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!