Göztepe'de tarihi gün

Güncelleme Tarihi:

Göztepede tarihi gün
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2014 20:46

Türkiye’nin en köklü kulüplerinden Göztepe’de bayrak değişimi tamamlandı.

Haberin Devamı

Düzenlenen protokolle Göztepe Spor Kulübü, Altınbaş Holding tarafından Mehmet Sepil’e devredildi.

Vakkas Altınbaş: “Bu bir devir teslim törenidir”

Bunun bir devir teslim töreni olduğunun altını çizen Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş yaptığı açılış konuşmasında; “Bu Göztepe’de bir bayrak değişimidir. Daha önce bizim başkalarından aldığımız gibi bugün de biz Mehmet Sepil’e bayrağı devredeceğiz. Uzun zaman önce yaptığımız görüşmelerde Mehmet Sepil en büyük isteklerinden birinin İzmir’e yatırım yapmak ve hizmet etmek olduğunu söyledi. Ben de bundan cesaret alarak kendisine bu teklifi yaptım. Altınbaş ailesi olarak, bundan sonra da Göztepe’yle yan yana yürümeye devam edeceğiz. Mehmet beyin de Göztepe Kulübü’nü en iyi yerlere getirmek için çok çalışacağından hiç şüphem yok. “ dedi.

Haberin Devamı

Göztepe Kulübü Eski Başkanı Hüseyin Altınbaş; “Ben başkanlık görevine geldiğimde hayalim, Göztepe’yi tüm taraflarıyla birleştirip, güçlendirmekti. Bunu büyük oranda da başardığımızı söyleyebilirim. Bugün de İzmirli işadamı arkadaşımız Mehmet Sepil’e bayrağı devrediyoruz. Bunu yeni bir güç birliği olarak görüyorum ve Mehmet beye Göztepe’yi layık olduğu başarılara kavuşturacağı konusunda çok güveniyorum. Kendisinin ihtiyaç duyduğu son ana kadar yanında olacağız, tüm bilgi ve tecrübelerimizle her alanda desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Mehmet Sepil: “Göztepe’yi dünya standartlarına taşıyacağız”

Altınbaş ailesine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Mehmet Sepil; “Bundan 7-8 sene önce Altınbaş ailesi Kulübü devraldığında, durum hiç de iç açıcı değildi. Borç içindeki bir Göztepe’yi o zor döneminden çıkarıp bugünlere getirdiler. Göztepe artık Türkiye liglerindeki borçsuz birkaç kulüpten biri konumuna yükseldi. Göztepe’ye gönül veren herkes adına kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu devir teslim töreninin ardından biz de gönülden bağlı olduğumuz kulübümüze, dünya standartlarında hizmet vermek için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz.” dedi.

Göztepe Spor Kulübü, bir bireye değil, muazzam bir camiaya aittir”

Çocukluğunda Göztepe Spor Kulübü’nün hemen yanında oturduğunu ve Göztepe ile iç içe büyüdüğünü söyleyen Sepil; Kulüp için öncelikli hedeflerini şöyle açıkladı: “20’li yaşlarda ileride yapmak istediğim işleri yazsaydım, Göztepe belki de ilk sırada yer alırdı. Kısmet bugüneymiş. Şimdi Göztepe’ye hizmet etme şansına sahip olduğum için çok mutluyum. Tüm camiaya ve taraftarlara özellikle şunu söylemek istiyorum. Göztepe Spor Kulübü, bir bireye değil, muazzam bir camiaya aittir. Göztepe, İzmir’indir. Tüm taraftarlarımızı tek çatı altında görmek ve camia olarak el ele verip birlikte başarılara yürümek için buradayız. Göztepe’nin hem teknik açıdan hem de kadro olarak modern futbola uyumlu ve uluslararası standartlara sahip, dünya takımlarıyla yarışacak bir takıma kavuşması için çalışacağız. önümüzdeki sezon 90. yılımızı kutluyor olacağız. 90. yılımızda şampiyon olup, bu sene kıl payı kaçırdığımız 1. Lige yükselmek öncelikli hedefimizdir. ” dedi.

Haberin Devamı

Sepil, sözlerine şöyle devam etti: “Profesyonelleşmek ve kurumsallaşmak günümüzde başarıya giden en önemli unsurlardır, Bu unsurlara bir de tutkulu ve gönül veren yürekler eklenince, Göztepe’yi bütün taraftarlarımızın beklentilerini karşılayacak bir yapıya ulaştıracağız. Ancak başarıya sadece bizim değil tüm camianın inanması gerekmektedir. Öncelikli hedeflerimizden biri de bu inancı sağlamak olacaktır. Kulübümüzün 100. yılına doğru ilerlediğimiz bir dönemde devraldığımız bu bayrağı, Göztepe’nin büyüklüğüne yakışan hedeflerle, taşıyabildiğimiz en üst noktalara taşımak için çok çalışacağımızı bilmenizi isterim.”

Mehmet Sepil kimdir?

ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Mehmet Sepil’in aynı üniversiteden Kıyı ve Liman Mühendisliği alanında yüksek lisans derecesi bulunuyor. Özel sektör projelerinin yanı sıra NATO, ABD ve Türk hükümetlerinin projeleriyle ilgili olarak inşaat ve yüksek teknoloji firmalarında ileri saha operasyonlarında görev yaptı. 27 yıllık iş hayatında ayrıca uluslararası sözleşmeler ve iş geliştirmeyi kapsayan inşaat mühendisliği ile finansman ve idari yönetim alanlarında da deneyimleri bulunan ve Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD ) üyesi olan Mehmet Sepil, halen kurucu ortağı olduğu Genel Energy Plc’nin İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!