Göztepe'de son karar Jahovic

Güncelleme Tarihi:

Göztepede son karar Jahovic
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2016 14:11

Göztepe'de son karar Jahovic

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- TFF 1'inci Lig'in ilk haftasında Büyükşehir Gaziantepspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Göztepe, golcü sorununu Rusya Premier Lig ekiplerinden Kryla Sovetov Samara'nın Makedon santrforu Adis Jahovic'le el sıkıştı.
Jahovic ile ilgilendiklerini doğrulayan Teknik Direktör Okan Buruk, son anda bir aksilik yaşanmaması durumunda 1.90 boyundaki Makedon golcü ile resmi sözleşme imzalayacaklarını belirtti. 
Makedonya'da Napredok'ta başlayan futbol kariyerinde Makedonija, Bosna Hersek'te Zeljeznicar, Velez ve FK Sarajevo, İsviçre'de Wil 1900 ve Zürih, Ukrayna'da Vorskla ve Hırvatistan'da HNK Rijeka formalarını giyen 29 yaşındaki futbolcu 14 kez Makedonya Milli Takımı'nda oynadı.
Göztepeli taraftarlar da Jahovic'in fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmaya başladı. Sarı kırmılılar, Jahovic'in bir maçta tişörtüne yazdığı "No Adis, no party" (Adis yoksa, parti yok) cümlesiyle oyuncuyu mesaj yağmuruna tuttu. Orta saha için de arayışlarını sürdüren Göztepe'nin Gençlerbirliği'nden ayrılan Doğa Kaya ile görüşüyor.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!