Göztepe'de Buruk'tan George'a açık kapı

Güncelleme Tarihi:

Göztepede Buruktan Georgea açık kapı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2016 12:30

Göztepe'de Buruk'tan George'a açık kapı

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü Okan Buruk, yönetimin sözleşmesini feshetmeye çalıştığı Leroy George'a açık kapı bıraktı.
Kulüp bulup ayrılamaması halinde Surinam asıllı Hollandalı futbolcuyu değerlendirebileceğini söyleyen Okan Buruk, "İlk planımız George ile yolları ayırmak. Yönetim bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Kendisine de bazı kulüplerden teklif geliyor. Ancak anlaşma sağlanamaz ve takımda kalırsa, onu planlarım içinde düşünebilirim. George kötü bir futbolcu değil. Sadece geçen sezon düşüşe geçti ve takımla kan uyuşmazlığı yaşadı" dedi.
Göztepe'nin mukavelesini feshetmek istediği Serkan Kurtuluş'un da karakterli ve yetenekli bir oyuncu olduğunu belirten Buruk, "Sağ bek pozisyonunda oynayan 3 futbolcum var. Serkan'ı bu yüzden düşünmüyorum. Garanti parası ödenen ve sözleşmesi süren Vleminckx ise planlamamda yok" ifadesini kullandı.
Halen santrfor arayışlarının sürdüğünü dile getiren Buruk, "Ne yazık ki istediğimiz bazı oyuncuların maliyeti çok yüksek. Beğendiğim bir iki futbolcunun fiyatı 600 bin Euro'dan başlıyor. Kulübün mali yapısını ve takım içindeki dengeleri düşünmek zorundayım" yorumunu yaptı.
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!