Göztepe transfere doymuyor

Güncelleme Tarihi:

Göztepe transfere doymuyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2012 15:27

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Göztepe, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan kaleci Kazım Sarı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, profesyonel futbol hayatına Balıkesirspor'da başlayan Kazım Sarı'nın, Çanakkale Dardanelspor, Mersin İdmanyurdu, Kardemir Karabükspor, Alanyaspor, Fethiyespor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da forma giydiği belirtildi.

Göztepe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Kazım Sarı, herkesin hayal ettiği bir kulübün kalesini koruyacağı için çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Türkiye'de her futbolcunun gönlünde Göztepe'de oynamak yatar. Ben de efsane tarihi, taraftarı ve yönetim yapısıyla bu kadar güçlü bir kulübün oyuncusu olmaktan gurur duyuyorum.

Göztepe son yıllarda inanılmaz bir çıkış yakaladı. Göztepe'nin hak ettiği yerlere tekrar ulaşması için bende elimden gelen bütün çabayı göstereceğim. Bu sene tek hedefimiz Göztepe'yi Süper Lig'e çıkarmaktır” dedi.

Göztepe'de 10. transfer

Kazım Sarı transferiyle 10. transferini yapan Göztepe'nin, kadrosuna kattığı isimler şöyle:
Ferhat Odabaşı (Kayser Erciyesspor), Mustafa Demirci (Oyak Renaultspor), Aytek Aşıkoğlu (Çaykur Rizespor), Hamza Gezmiş (Kartalspor), Dilaver Güçlü (Denizlispor), Fatih Yiğen (Denizlispor), Veli Kızılkaya (Boluspor), Mithat Yaşar (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Janderson Rodrigues Bahia (Duque De Caxias), Kazım Sarı (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor).
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!