Göztepe SK Önder Özen’le prensip anlaşmasına vardı

Güncelleme Tarihi:

Göztepe SK Önder Özen’le prensip anlaşmasına vardı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 18:11

PTT 1. Lig’de ard arda kaybedilen puanlar üzerine teknik direktör Metin Diyadin'le yollarını ayıran Göztepe SK takımı önce Ersun Yanal ile görüşmüş, ancak teknik adımın istediği ücret sonrasında bundan vazgeçmişti. Geçtiğimiz gün Göztepe’nin Ertuğrul Sağlam ile anlaşmaya vardığı iddiaları ortaya atılmıştı, ancak Göztepe SK NTV'de yorumculuk yapan teknik direktör Önder Özen'le prensip anlaşmasına vardı.

Haberin Devamı

ÖNDER ÖZEN GÖZTEPE SK’DA!

Konuyla alakalı açıklama yapan Göztepe Sportif CEO'su Barış Güçlü, Çeşme’de Önder Özen'le bir araya gelerek 3,5 senelik sözleşme konusunda prensip anlaşması yaptı. Göztepe SK Başkanı Mehmet Sepil'in isteği üzerine gerçekleştirilen görüşmenin 14 Şubat tarihinde yüz yüze tekrarlanacağı ve yapılan görüşme ardından son durumun netleşeceği bilgisi verildi.

ÖZEN’İN YARDIMCILARI LUCIANO VE AURELIO

14 Şubat Pazar günü gerçekleşecek olan görüşmenin ardından Önder Özen'in sözleşmeyi imzalaması durumunda Mehmet Aurelio ile Fabio Luciano'yu yardımcı antrenör olarak getireceği iddia ediliyor. Futbol kariyerine Brezilya’da başlayan Aurelio, 2001 senesinde Türkiye’ye gelerek Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarını giydi. 2006 senesinde ise Türk vatandaşlığına geçen Mehmet ismini alan Brezilyalı yıldız, A Milli Takım’da 37 kez görev yaptı.

Haberin Devamı

2003-04'te Corinthians'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Brezilyalı Luciano ise 3 sezon boyunca Sarı Lacivertli formayı giyerek sahada top koşturdu. 2 kez şampiyonluk yaşayan Luciano, Almanya'nın Köln ve ülkesinin Flamengo takımlarında oynadıktan sonra futbol kariyerini sonlandırdı.

Göztepe SK Önder Özen’le prensip anlaşmasına vardı

CAMİA ÖZEN KONUSUNDA ENDİŞELİ

Göztepe SK’nın Önder Özen ile prensip anlaşmasına varması camiada ihtiyatlı karşılanırken, iyi bir futbol yorumcusu olan Önder Özen’in karşın teknik adamlık kariyerinde Polatlı Bugsaşspor'u ikinci Ligde play off'a çıkarmak dışında önemli bir başarısı bulunmaması futbolcular ve camianın ileri gelenlerini endişelendiriyor.

ÖNDER ÖZEN KİMDİR?

1969 Eskişehir doğumlu olan Önder Özen, eski futbolcudur. 1997 senesinde antrenörlük lisansı alan Önder Özen, sırasıyla şu takımlarda teknik direktör olarak görev almıştır;

2001-2002 - Eskispor (Genç Takım Antrenörü)

2003-2005 - Fenerbahçe U21

2005-2009 - Fenerbahçe (Yardımcı Antrenör)

2009-2010 - Hacettepe

2010-2011 - Polatlı Bugsaşspor

Haberin Devamı

2013-2014 - Beşiktaş (Futbol Direktörü)

2015 - Kasımpaşa

Önder Özen 2012 yılından itibaren NTV Spor kanalında yorumculuk yapmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!