Göztepe seri peşinde

Güncelleme Tarihi:

Göztepe seri peşinde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 10:23

PTT 1’inci Lig’de son 5 maçta 11 puan kaybederek zirve yarışında tökezleyen Göztepe, bu akşam düşme hattındaki Şanlıurfaspor’u Manisa’da ağırlayacak.

Haberin Devamı

19 Mayıs Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak müsabakayı Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Sarı kırmızılı ekipte cezalı olan Giray Kaçar forma giyemezken, hafta içinde şiddetli girip nedeniyle yatağa düşen Cleyton görev verilmesi durumunda takımdaki yerini alabilecek. Önceki hafta yine Manisa’da oynanan Adanaspor maçında maraton tribününde yer alan taraftarlar çirkin ve kötü tezahürat yüzünden kartları bloke edildiği için stada giremeyecekler.

TRT Spor’dan da naklen yayınlanacak karşılaşmanın bilet fiyatları kapalı 15, açık tribün ve misafir tribünü 5 TL. Teknik direktör Metin Diyadin şampiyonluk yarışından kopmamak için Şanlıurfaspor engelini kayıpsız aşmaları gerektiğini söyledi. Galibiyet hasretine son vereceklerini dile getiren Diyadin, "Artık telafisi zor olan maçlara çıkıyoruz. Yeterince puan kaybettik. Rakibimiz de alt sıralardan uzaklaşmak için var gücüyle mücadele edecek. Ancak şartlar ne olursa olsun galip gelmekten başka çaremiz yok. Kazanıp çıkışa geçeceğiz" dedi. Sezonun ilk yarısında Şanlıurfa’da oynanan maç 1-1 berabere tamamlandı.





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!