Göztepe - Kasımpaşa maçından notlar

Güncelleme Tarihi:

Göztepe - Kasımpaşa maçından notlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2018 14:30

Göztepe - Kasımpaşa maçından notlar

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)

GÖZTEPE Teknik Direktörü Tamer Tuna, Kasımpaşa maçının on birinde büyük bir sürprize imza attı. Genç teknik adam, ikinci yarıda sadece 3 maçta 50 dakika oynayan Oscar Scarione'ye aylar sonra ilk 11'de forma verdi. Yedek kulübesine mahkum olan Arjantinli futbolcu, Rotman'ın yerine orta sahada görev yaptı. Sarı-kırmızılılarda cezaları sona eren Poko ve Selçuk kadroda yer aldı. Poko on birde görev alırken, Selçuk yedek soyundu.
İzmir ekibinde sakatlıklarından dolayı stoperler Kadu ve Hakan'ın yanı sıra orta saha Atakan ile golcü Ömer 21 kişilik kafilede yer bulamadı. Göztepeli taraftarlar Kasımpaşa karşılaşmasına büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 8 bin sarı-kırmızılı futbolsever Bornova Stadı'nı doldurdu. Maçtan önce atkı ve flamalarla görsel şov yapan taraftarlar futbolcuları teker teker tribünlere çağırıp sevgi gösterilerinde bulundu.  Yaklaşık 50 Kasımpaşalı taraftar da takımlarını yalnız bırakmadı. Kasımpaşalılar, '1950'nin şampiyonu Şanlı Göztepe' pankartı açtı, statta centilmenlik rüzgarları esti. Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Göztepe takımının oyuncuları ve teknik kadrosu da karşılaşmayı izledi.
Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi maçtan önce Tamer Tuna ve Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş ile sarı-kırmızılıların kaptanı Selçuk'a çiçek verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!