Göztepe kaleyi sağlama alacak

Güncelleme Tarihi:

Göztepe kaleyi sağlama alacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 11:46

Göztepe kaleyi sağlama alacak

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- PTT 1'inci Lig'de yeni sezonda zirveye oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalarını hızlandıran Göztepe iki kaleciyle temasa geçti. Tecrübeli file bekçisi Gökhan Değirmenci ile yolları ayırma kararı alan sarı kırmızılıların Boluspor'dan Soner Şahin ve Beşiktaş'ın genç kalecisi Günay Güvenç'i istediği öğrenildi.
Teknik Direktör Okan Buruk'un ilk tercihinin Boluspor ile sözleşmesi sona eren ve maliyeti biraz daha makul olan Soner olduğu öğrenildi. Soner'le yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği kaydedilirken, anlaşma sağlanamaması halinde Günay'ın kiralanması için Beşiktaş'la masaya oturulacağı bildirildi. 
Geçen sezon Boluspor'da 26 maça çıkan 35 yaşındaki Soner, 1998 yılında Küçükköyspor'da futbola başladı. Aynı takımda 2001'de profesyonel olan deneyimli file bekçisi Denizlispor, Maltepespor, Kartalspor, Giresunspor, Altay, Karşıyaka ve Samsunspor'da da görev yaptı. Kaleciliğe ilk adımı Almanya'nın Stuttgarter Kickers ekibinde atan 25 yaşındaki Günay ise 2013'te Beşiktaş'a geldi. Adanaspor ve Mersin İdman Yurdu'na kiralanan Günay, geçen sezon Süper Lig'de iki kez kaleye geçti. Günay, Beşiktaş'ın Trabzonspor ve Galatasaray ile oynadığı karşılaşmalarda kaleyi korurken, 1 gol yedi.  

FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!