Göztepe Gençer'in bonservisini almak istiyor

Güncelleme Tarihi:

Göztepe Gençerin bonservisini almak istiyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2016 13:40

PTT 1'inci Lig takımı Göztepe, devre arasında Medipol Başakşehir'den kiraladığı stoper Gençer Cansev'in bonservisini almak için harekete geçecek.

Haberin Devamı

Teknik sorumlu Mehmet Aurelio'nun 2'nci yarıdaki tüm maçlarda 90 dakika görev alan tecrübeli futbolcunun takımda kalması için Başkan Mehmet Sepil'e rapor verdiği öğrenildi. Yönetimin de Gençer'in performansından memnun olduğu ifade edilirken sezon biter bitmez Medipol Başakşehir'le masaya oturulacağı belirtildi.

Göztepe ile 16 maça çıkan 27 yaşındaki Gençer, 2-0 kazanılan Karşıyaka derbisinde ağları havalandırmış, maç sonrası sahanın ortasına bayrak diken Gençer'in tişörtleri Göztepe Store'larda satışa çıkarılmıştı.
Bu arada Mehmet Aurelio'nun 1.5 sezondur sarı kırmızılı ekipte görev yapan orta saha Emre Aygün için de olumlu düşündüğü bildirildi. Yönetim, 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona erecek Emre ile de masaya oturacak. Emre, bu sezon takımda sağ bek, sağ kanat ve sol açık mevkilerinde oynayarak joker görevi gördü. Aurelio bu haftaki Kardemir Karabükspor maçından sonra takımdan gidecekler hakkında da rapor verecek.

Haberin Devamı


MULTİGROUP ALANYASPOR'A SERT AÇIKLAMA
Göztepe yönetimi, geçen hafta Multigroup Alanyaspor deplasmanında çıkan olaylar yüzünden sert bir açıklama yaptı. Kulübün açıklaması şöyle:
"Kulübümüz 91 yıllık tarihi boyunca her maça kazanma ruhuyla çıkmıştır. Multigroup Alanyaspor karşısında da o ruhla mücadele etmiştir. Saha dışı faktörlerin son derece güçlü olduğu ve bunun her geçen gün artarak daha da etkin hissedildiği Türk futbolunda, formamızı en iyi şekilde temsil eden futbolcularımızı kutluyoruz. Ancak sahada amacı sadece futbol oynamak olan oyuncularımıza, iyi mücadele ediyor, diye yapılan saldırı kabul edilebilir değildir. Kalecimiz Göktuğ olmak üzere tüm futbolcularımıza, geçmiş olsun, diyor, yapılan saldırıları kınıyoruz. Yeterli güvenlik önlemleri almayan yetkililerin de cezalandırılmasını talep ediyoruz. Türk futboluna kara leke olarak geçecek bu olaylar konusunda yapılacak çalışmaların da yakın takipçisi olacağız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!