Göztepe-Elazığspor Notları

Güncelleme Tarihi:

Göztepe-Elazığspor Notları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2016 20:04

Göztepe-Elazığspor Notları

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)

DOĞANLAR STADI'NIN İLK RESMİ AÇILIŞI
Bornova Belediyesi tarafından İzmir'e kazandırılan Bornova Doğanlar Stadı, ilk resmi açılışını yaptı. Göztepe'nin Elazığspor'u ağırladığı maçla kapılarını açan UEFA standartlarındaki Doğanlar Stadı'na sarı kırmızılı taraftarların ulaşımı için dün ESHOT Genel Müdürlüğü özel ulaşım sağladı. ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından, Evka 3 Aktarma İstasyonu'ndan maçtan iki saat önce kısa aralıklarla körüklü otobüslerle taraftarlar Doğanlar Stadı'na taşındı.
TARAFTARLAR AKIN ETTİ
Göztepe'nin geçen hafta Manisaspor galibiyetiyle averajla liderliğe yükselmesi ve Doğanlar Stadı'nın resmi açılışı nedeniyle sarı kırmızılı taraftarlar, Elazığspor maçına akın ettiler. İkinci etap çalışmaları ile 6500 seyirci kapasitesine ulaşan Bornova Doğanlar Stadı tamamen dolarken Göztepe, yeni stadında büyük bir itici güce kavuştu.
SEYİRCİ SAYISI 12 BİN 500'E ÇIKACAK
Süper Lig de dahil bütün maçların günün her saatinde oynanabileceği Doğanlar Stadı, üçüncü etap çalışmaları kapsamında kuzey tribünü tamamlandığında seyirci 12 bin 500 kişilik kapasiteye ulaşacak.
BAŞKANLAR MAÇI İZLEDİ
Elazığspor maçını Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, sarı kırmızılı yönetim, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da izledi.
ESKİ TAKIMINA RAKİP OLDU
Göztepe’nin altyapısından yetişen ve geçen sezon Elazığspor’a kiralık olarak verilen Halil Akbunar eski takımına rakip oldu. Halil Akbunar, 1 yıl görev yaptığı Elazığspor’a karşı sahaya çıkarken yine Göztepe’nin orta sahasındaki yıldız ismi Prince Segbefia da aynı kaderi yaşadı. Togolu oyuncu geçen sezon forma giydiği Elazığ ekibine karşı bu kez Göztepe formasıyla mücadele etti. 2014-2015 sezonunda Göztepe’de forma giyen golcü oyuncu Ümit Tütünci de dün Elazığspor formasıyla yedek soyundu.
KADROYU BOZMADI
Göztepe teknik direktörü Okan Buruk, Manisaspor maçında kazanan kadroyu bozmadı. İlk 5 hafta 11’lerde değişiklik yapan Buruk, ilk kez kadroyu bozmadı. Sakatlıktan çıkan Mehmet Erdem 18 kişilik kadroda yerini alırken Leo Swechlen yine Manisasporn maçında olduğu gibi sol bekte görev yaptı. Lokman ve Gençer savunmanın ortasında forma giyerken, Buruk gecen hafta kadronun dışında bıraktığı Leroy’u 18 kişilik kadroda değerlendirdi. Son haftaların formsuz ismi Famoussa Kone ise 18 kişilik kadronun dışında yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!