Göztepe Bornova'dan vazgeçmiyor

Güncelleme Tarihi:

Göztepe Bornovadan vazgeçmiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2016 15:53

İZMİR'in TFF 1'inci Lig'deki takımlarından Altınordu'nun yönetimi, geçen hafta oynanan Göztepe-Elazığspor maçıyla hizmete açılan Doğanlar'daki Bornova Stadı'nın zeminin kötü olduğunu belirtip Mersin İdmanyurdu müsabakasını Atatürk Stadı'na aldıracaklarını açıklarken, Göztepe Bornova'dan vazgeçmeyeceğini duyurdu.

Haberin Devamı

Başkan Vekili Talat Papatya, Başkan Mehmet Sepil'in daha önce açıkladığı gibi tüm müsabakaları Doğanlar'da oynayacaklarını belirterek, "Atatürk Stadı'na dönme gibi bir düşüncemiz yok. Milli maç nedeniyle bu hafta boş geçecek. Ertesi hafta da Ümraniyespor maçı için İstanbul'a gideceğiz. Bu süreçte zeminle ilgili sorunlar giderilir ve iki hafta sonra Eskişehirspor'u Bornova'da konuk ederiz" diye konuştu.

Gürsel Aksel Tesisleri'ne yapımı planlanan yeni statla ilgili gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade eden Papatya şunları söyledi:
"Göztepe'nin 92 yıllık stat özlemine son vermek için Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın isteği, İzmir Milletvekillerimiz Atilla Kaya ve Hamza Dağ'ın çabalarıyla Gürsel Aksel Tesislerimiz'de stat yapımına engel olan pay için iki gün önce Bakanlar Kurulu acele kamulaştırma kararı aldı ve bu Resmi Gazete'de yayımlandı. Dün de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu İzmir'e yapılacak statlara engel olabilecek her davayı geri çekeceklerini açıkladı. İzmir'in kangren halini almış bu sorununun çözümüne emek veren herkese teşekkür ediyor, gelişmeleri takip ediyoruz."

Haberin Devamı


MAKEDONYA'YI JAHOVİC YAKTI
2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda İsrail'le evinde karşılaşan Makedonya Milli Takımı'nda forma giyen Göztepeli Adis Jahovic, 90+4'üncü dakikada penaltı kaçırdı. İsrail'in 2-1 önde götürdüğü maçın son anlarında beraberlik fırsatını yakalayan Makedonya'da 76'ıncıdakikada Pandev'in yerine oyuna giren Jahovic'en penaltı atışında İsrail kalecisi David Goresh geçit vermedi. Jahovic kaçırdığı penaltının ardından büyük üzüntü yaşadı. Gruptaki ikinci maçını da kaybeden Makedonya henüz puanla tanışamadı. 

 
 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!