Göztepe bayramı

Güncelleme Tarihi:

Göztepe bayramı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ürkmez, ‘‘Saat 18.15'te lider olacağımızı söylemiştim, haklı çıktım’’ derken, teknik patron Çağlar, taşların yerine oturmaya başladığını, ama takımın henüz istediği düzeye gelmediğini ifade etti.

İLK KEZ ZİRVEDE

Göztepe'nin ezeli rakibi Karşıyaka ile ligde dört yıl sonra oynadığı derbi maçı kazanarak beşinci haftada liderlik koltuğuna oturması, camiada bayram sevinci yarattı. ‘‘Şampiyonlukta ısrarcı ve iddialı olduğumuzu kanıtladık’’ diyen Basın Sözcüsü Levent Ürkmez, ‘‘Yönetim ve taraftarın görmek istediği Göztepe buydu. Bu takım, Play-Off'a lider gidecek’’ dedi.

KALICI OLACAĞIZ

Tatlı rekabetten kazançlı çıktıklarını, Karşıyaka'yı dize getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Ürkmez, ‘‘Göztepe'nin, saat 18.15'te lider olacağını söylemiştim, haklı çıktım. Zirvede kalıcı olmaya çalışacağız’’ diye konuştu. Ürkmez, kötü tezahürata nokta koymak için çaba harcanmasına rağmen, küfürleşmenin önüne geçilememesine üzüldüklerini söyledi.

KÜFÜRLEŞMEYE TEPKİ

İzmir'e kötü tezahüratın hiç yakışmadığını, daha sert önlemler alınması gerektiğini belirten Ürkmez şöyle konuştu: ‘‘Valimiz Alaaddin Yüksel bile ikinci yarı eşiyle birlikte stadı terketti. Küfürbazların da fişlenmesi şart. Hakemin statta anons yaptırıp, kötü tezahüratın sürmesi halinde maçı seyircisiz oynatma yetkisi var. Ama ne yazık ki uyarı bile yapılmadı.’’

İZİN YAPMADILAR

Göztepe'de taşların oturmaya başladığını, son iki maçta gol de yemediklerini hatırlatan Ali Çağlar, ‘‘Liderlik koltuğuna oturduk, ama takım henüz istediğim düzeyde değil. KSK galibiyetini unutup, önümüze bakmalıyız’’ dedi. KSK maçından sonra Kaya Prestij Otel'deki kampa dönen Göztepe, Aydınspor randevusunun hazırlıklarına izin yapmadan dün başladı.

YÜCEL: Şimdi gerçek Göztepeliyim

İLK dört maçta hiç boş geçmeyen ve rakip fileleri altı kez havalandıran Göztepeli Ümit KSK derbisinde gol atmayı başaramazken; sarı-kırmızılı ekibe üç puan kazandıran golü kaydeden Yücel, ‘‘Şimdi gerçek Göztepeli oldum’’ dedi. 70. dakikada Kurthan'ın yerine oyuna girip, altı dakika sonra da kaleci Kazım'ı avlayan Yücel, ‘‘Maçtan önce Bülent Maro'ya gol sözü vermiştim. Seyircinin yarattığı atmosfer mükemmeldi. Metin ağabey çok güzel bir orta yaptı, ben de Cengiz'in hatasından yararlanarak kafayı vurdum. Top ağlara gidince dünyalar benim oldu’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!