Göztepe Başkanı Sepil: "Genç ve mücadeleci kadro kuracağız"

Güncelleme Tarihi:

Göztepe Başkanı Sepil: Genç ve mücadeleci kadro kuracağız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2016 13:49

Göztepe Başkanı Sepil: "Genç ve mücadeleci kadro kuracağız"

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- PTT 1'inci Lig takımı Göztepe'nin Başkanı Mehmet Sepil, yeni sezon çalışmalarını anlatırken, "İleriye dönük, sağlam temellere dayanan bir takım oluşturacağız. Daha genç ve mücadeleci bir kadro ile yola çıkacağız" dedi.
"OKAN BURUK MÜCADELECİ RUHA SAHİP"
Başkanı Mehmet Sepil, teknik direktör Okan Buruk'la anlaşma yapacaklarını tekrarlarken şunları söyledi:
"Okan Buruk'la Ankara'da son bir görüşme yaptık ve takımı kendisine emanet ediyoruz. Geçen sezon da Metin Diyadin'in ayrılmasının ardından Okan Buruk'u takımın başına getirmeyi çok istemiştim ancak anlaşamamıştık. Okan Buruk'u tercih etmemizin nedeni genç ve mücadeleci bir ruha sahip olması. Benim kafamdaki kurgularla Okan Buruk'un kurguları çok benzerlik taşıyor."
Okan Buruk'un kendisine takımda kalacak ve gidecekler listesini verdiğini ifade eden Başkan Mehmet Sepil, "Teknik sorumlumuz Mehmet Aurelio ile Okan Buruk'un raporu hemen hemen aynı. Artık transfere başlayacağız. Mutlaka kafasında isimler vardır. En kısa sürede imzalar atılır" diye konuştu. Aurelio'ya da övgüler yağdıran Başkan Sepil, "Aurelio'nun bize çok faydası oldu. Ancak lisans sorunu var. Kendisiyle ilişkimizi kesmedik. Altyapıda görev alabilir" ifadelerini kullandı.
Sportif direktörlüğü kaldırdıklarını da açıklayan Başkan Sepil, "İki sezondur sportif direktörle çalıştık. Ne yazık ki kulübe faydalı olduğunu söylemem. Sportif direktör ve teknik direktör arasında doğruları oturtmak kolay değil" açıklamasını yaptı. 
Eski kaptanları İlhan Şahin'le menajerlik için görüştüklerini doğrulayan Mehmet Sepil şöyle devam etti:
"İlhan camianın ve taraftarın sevdiği, saygı duyduğu bir isim. Şu an futbol oynadığı Ümraniyespor'la sözleşmesi sürüyor. İlhan, Göztepe'ye gelirse takımın ağabeyi olacak, sportif direktör değil. Bizim en büyük eksiğimiz takım olamamaktı. Büyük şehirlerde futbolcular maalesef birlikte hareket edemiyor, arkadaş olamıyorlar, Küçük yerlerde ise herkesin yediği içtiği bir. O nedenle futbolcular arasında güçlü bir bağ kurulması gerekiyor. Oyuncularla birebir ilgilenecek, onlarını ihtiyaçlarını karşılayacak birini istiyoruz. Bunun için İlhan Şahin'i düşündük. Eğer ilhan olmazsa yine bizleri tanıyan bir ismi kulübümüze getireceğiz."
SERKAN BALCI İLE İBRAHİM AKIN LİSTEDE
Yeni sezonda PTT 1'inci Lig'de hedefini mutlaka Süper Lig olarak belirleyen Göztepe, dış transfer çalışmalarına start verdi. Sarı kırmızılıların geçen sezon Süper Lig'de küme düşen Mersin İdmanyurdu ve Medicana Sivasspor'un yıldızlarına kanca attığı belirtildi. Göztepe'nin Mersin İdmanyurdu ile 31 Mayıs 2016'da sözleşmesi sona erecek sağ bek Serkan Balcı ve yine Medicana Sivasspor ile ay sonunda mukavelesi bitecek orta saha İbrahim Akın'ı listesine aldığı belirtildi.
Okan Buruk'un görüştüğü ve prensipte anlaştığı ifade edilen 33 yaşındaki Serkan Balcı, futbol yaşamına Aydın'da Pamukspor'da başladı. Serkan Balcı, Yalıkavak Belediyespor, Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Trabzonspor, Antalyaspor ve Mersin İdmanyurdu'nda oynadı.
İzmirli olan 32 yaşındaki İbrahim Akın ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Altay, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, Gaziantepspor ve Medicana Sivasspor'un formasını giydi.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!