Gözlerden uzak aşk yaşıyorlar

Adı uzun süre Çelik ile anılan Seray Sever, Antalya-Belek’teki Kaya Belek Otel’in ve Kaya Select Otel’in sahibi Burak Kaya ile aşk yaşıyor.

Kaya Select Otel’de sahneye çıkardığı Gülben Ergen ve Hülya Avşar sayesinde otelin adını tüm Türkiye’ye duyurmayı başaran başarılı turizmci ile güzel sunucunun ilişkisi duyduğuma göre bir ay kadar önce başlamış. Kaya’nın lüks teknesiyle önce Göcek’e, ardından Bodrum’a giden aşıklar önceki gün de Kos’a varmış. Çift, Kos tatillerinde de otel yerine yine bu lüks teknede kalıyormuş./images/100/0x0/55ea187cf018fbb8f86af9a2


Gözlerden uzak aşk yaşıyorlar

Moore ile ortak noktaları kızları

Serra Merzeci, şu sıralar Kahraman-Jülide Sadıkoğlu çiftine ait Göcek’teki My Fantasy adlı katamaranda tatil yapıyor. Geçtiğimiz gün teyzesi Jülide Hanım’la birlikte bu katamaranda dünyaca ünlü oyuncu Demi Moore, eşi Ashton Kutcher ve üç kızını ağırlayan Merzeci, o keyifli günü dostlarına anlata anlata bitiremiyor. Moore gibi kendisi de üç kız çocuk sahibi olan Serra Merzeci, söylenenlere göre o gün yıldız oyuncuyla annelik üzerine uzun uzun sohbet etmiş. Ünlü konuklarını uğurladıktan sonra tatile kaldığı yerden devam eden Merzeci, şimdi Göcek’in mavi sularının tadını çıkarıyor.

Katar şeyhi Çeşme’ye geldi/images/100/0x0/55ea187cf018fbb8f86af9a6

Katar Şeyhi Ahmad Nasser Althani, Çeşme Sheraton Oteli’nin üst katındaki iki penthouse daireyi aylığı 170 bin euro’dan iki aylığına kapattı. Althani ve ailesi geçtiğimiz gün özel özel uçaklarıyla İzmir’e geldi. Şeyh Althani burada geçirdiği günlerde denize açılabilmek için özel yatını da Cannes’dan getirtti.

Gözlerden uzak aşk yaşıyorlar

İngilizler Osm@n’ı sevdi

Sedef Çalarkan, Osmanlı’dan izler taşıyan Osm@n adlı markasıyla yurtdışında da adını duyurmaya başladı. 2005 yılında markalaşan, rock şarkıcısı Teoman’ın gerçek el izini tişört ve jean’lere basarak da farklı bir projeye imza atan Çalarken, son olarak İngilizler’in dikkatini çekti. Başarılı tasarımcı, geçtiğimiz gün Galatasaray’daki mağazasında BBC World ekibini ağırladı. İngiliz televizyon kanalının muhabiri Jackson Hewett, Çalarkan’ın mağazasında özel bir çekim yaptı.ask bodrum'da yasanir

Bir süre önce tatil için Miami’ye giden İpek Tuzcuoğlu ve sevgilisi Nuri Öztaşkın, Amerika dönüşü soluğu Bodrum’da aldı. Yataş’ın sahibi Öztaşkın ve Tuzcuoğlu’nun mutluluğunu görenler, bu ilişkinin her geçen gün daha da ciddiye bindiğini söylüyorlar. Hatta konuşulanlara bakılırsa Tuzcuoğlu pek de sıcak bakmadığı evlilik fikrine ısınmaya bile başlamış.
Yazarın Tüm Yazıları