Gözaltı listesinde kim kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Gözaltı listesinde kim kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 23:55

Haberin Devamı

Ekrem Dumanlı: Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü.

Hidayet Karaca: Samanyolu Televizyonu Yayın Grubu Başkanı. Karaca, aynı zamanda Basın Konseyi Yüksek Kurul Üyesi ve Televizyon Yayıncıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı.

Mutlu Ekizoğlu: Eski Siirt Emniyet Müdürü ve eski İstanbul Organize Şube Müdürü. Ekizoğlu, aralarında Ergenekon, Balyoz, Odatv ve Şike soruşturmasının da bulunduğu birçok operasyonu yönetmişti. 17-25 Aralık sürecinin ardından meslekten ihraç edildi.

Gözaltı listesinde kim kimdir
14 ARALIK'LA İLGİLİ TÜM HABERLER

Gözaltı listesinde kim kimdir
FOTOĞRAFLARLA 14 ARALIK OPERASYONU



Tufan Ergüder:
Eski Hakkâri Emniyet Müdürü ve eski İstanbul Terörle Mücadele Şubesi’nden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı. KCK, Ergenekon ve Balyoz operasyonlarını yürüten Ergüder, 17-25 Aralık operasyonları sonrası Emniyet’te yapılan görevden almaları protesto etmek amacıyla “Bu zulme dayanamıyorum” diyerek istifa etmişti.

Haberin Devamı

Ertan Erçıktı: Eski İstanbul Asayiş Şubesi Müdürü. 17 Aralık Operasyonu sonrası görevden alınan Erçıktı, Sarai Sierra cinayeti ile Ermeni vatandaşlara yönelik saldırıları aydınlatan ekibin başındaydı. Erçıktı’nın ismi, bir canlı bombanın üzerine atlayarak yakaladığı görüntülerle de gündeme gelmişti.

Ahmet Şahin: Zaman Gazetesi köşe yazarı. Aralarında ‘Peygamberimizle Yaşamak’, ‘Müslüman Nasıl Yaşamalı?’ gibi dini kitapların da olduğu 30’dan fazla kitabı bulunuyor.

Fahri Sarrafoğlu: Aralarında İhlas Haber Ajansı, TGRT FM ve Yeni Şafak gazetesinin de bulunduğu basın-yayın kuruluşlarında ekonomi muhabirliği yapmış olan Sarrafoğlu, aynı zamanda ‘Düşün Konuş Dinle’ adlı kişisel gelişim seminerleri veriyordu.

Hüseyin Gülerce: Eski Zaman gazetesi yazarı. 17-25 Aralık operasyonları sonrasında Cemaat’e yaptığı eleştirilerle gündeme gelmişti. Gülerce, yaklaşık 2 ay önce Paralel Yapı’ya yönelik başlatılan soruşturma kapsamında tanık sıfatıyla ifade vermişti.

Nuh Gönültaş: Eski Zaman gazetesi yazarı. 2002 yılında Tercüman gazetesine geçti, Tercüman’ın Bugün’e dönüşmesinden itibaren de Bugün gazetesinde köşe yazarlığı yapıyor.

Naci Çelik Berksoy: Film ve dizi yönetmeni. Samanyolu Televizyonu’ndaki ‘Küçük Gelin’ adlı dizinin yönetmenliğini yapıyordu.

Haberin Devamı

Ali Samim Noyan: Samanyolu Televizyonu’nda yayınlanan ‘Şefkat Tepe’ dizisinin senaristi. Dizide Hz. Muhammed’in bir ışık huzmesi halinde gösterilmesi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın büyük tepkisini çekmişti.

Elif Yılmaz: ‘Tek Türkiye’ dizisinin asistan senaristi.

Radiye Ebru Şenvardar: ‘Şefkat Tepe’ dizisinin senaristlerinden.

Hikmet Tombulca: ‘Şefkat Tepe’ dizisinin hikâye yazarı.

Makbule Çam Alemdağ: Samanyolu TV’de yayınlanan ve yaklaşık 4 yıl önce yayından kaldırılan ‘Tek Türkiye’ isimli dizinin senaristi. Dizi yayınlandığı dönemlerde reytinglerde üst sıralarda yer alıyordu.

Ali Kara: ‘Tek Türkiye’ dizisinin senaristi.

Engin Koç: Samanyolu TV’de yayınlanan ‘Sungurlar’ dizisinin yönetmeni.

Haberin Devamı

Salih Asan: Samanyolu TV’de yayınlanan ‘Tek Türkiye’, ‘Şefkat Tepe’ ve ‘Sungurlar’ dizilerinin yapımcısı.

Ali Cihan: Batman Koruma Şube Müdürlüğü’nde görevli komiser.

Mustafa Kılıçarslan: Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru.

Recep Güleç: Polis memuru. Selam ve Tevhid operasyonunda görev yaptı.

Yakup Ergün: Polis memuru. Selam ve Tevhid operasyonunda görev yaptı.

Mustafa Altunbulak: Polis memuru.

Çetin Öztürk: İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru.

Mustafa Uyanık: Hakkâri’de görevli polis memuru.

Ayhan Akça: Polis memuru.

Ferdi Taşkaya: Polis memuru.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!