Göz makyajınızı çıkarmadan yatmayın!

Gecenin geç bir vakti, gözünüzden uyku akarken makyaj çıkarmak ne zor iştir, değil mi? Merak etmeyin, yeni göz makyajı temizleyicileri, etkin içerikleriyle imdadınıza yetişiyor artık.

Haberin Devamı

Uzmanların üzerinde önemle durduğu bir konuyu bir kez daha hatırlatmak istiyoruz: Gece yatmadan önce göz makyajınızı mutlaka çıkarın! Evet, bu gecenin bir vakti son derece zor gelen bir iş... Ama neyse ki, yeni göz temizleme ürünleri hassas cilt çevresini tahriş etmeyecek içeriklerden oluşuyor ve işinizi hayli kolaylaştırıyor.
Uygulamaya gelince: Bir temizleme pamuğunun üzerine bir miktar temizleme ürünü dökün ve birkaç saniye boyunca kapalı göz kapaklarının üzerinde pamuğu gezdirin.
Temizleme işlemini göz kapaklarından kirpik uçlarına doğru fazla bastırmadan, yumuşak hareketlerle yapın. Yeni nesil suya dayanıklı maskaranızın bile kolayca çıktığını göreceksiniz.
Özel göz makyajı temizleme ürünlerinin içeriğindeki gül ve peygamber çiçeği özü, rahatlatıcı etkilerinin yanı sıra kirpiklere bakım da yapıyor üstelik...

Haberin Devamı

SON MODA SAÇLAR

Sezon makyajına değinip de saçı es geçmek olmaz... Saç tasarımcısı ?enol Zeytinoğlu, yeni sezon saç modellerinde dolgun modellerin ve şık atkuyruklarının öne çıktığını belirtiyor.
- Saçların dümdüz taranarak neredeyse kafaya yapıştırıldığı “sleek” modele bu sezon çok sık rastlanacak.
- Saç tasarımcıları yeni sezonda uzun örgüleri de bolca kullanıyor.
- Atkuyruğunu da unutmayın... Sıra dışı saç aksesuvarlarıyla arkadan toplayarak, saçlarınıza kolayca şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.
- Dolgun görünüm de bu kış saç modasının olmazsa olmazlarından...

2012 makyaj sloganı doğallık

2012 kış makyaj sezonunun tüm detayları belli oldu. İşte, markaların yeni koleksiyon renklerine dair önemli notlar...

2012 kış sezonunun sloganı açık: Doğallık! Bu sezon, makyajın neredeyse hiç yapılmamış gibi görüneni makbul. Renk nüansları arasında ise bej, altın, sıcak kahve tonları ve eflatun ön plana çıkıyor.
Öte yandan, makyaj koleksiyonlarının en çarpıcı temalarından biri yine kaşlar... Kaşlarda ya çok açık ya da maskülen görünümlü olan formlar dikkat çekiyor.
Parlatıcılar da önemini korumaya devam ediyor. Hatta hem göz farı olarak göz kapaklarında hem de rujun alternatifi olarak dudaklarda kullanılıyorlar. Ama lütfen kesinlikle ikisi aynı anda olmasın!
Ve kırmızı... Sezonda güneşin batışından esinlenilen kırmızı, yeni “etnik-egzotik” tarzla renk skalasına giriş yapıyor.

Haberin Devamı

EDİTÖRDEN...

Açlığa karşı milyon dolarlık elma

DKNY, ünlü mücevher tasarımcısı Martin Katz ile el ele verip dünyanın ilk milyon dolarlık parfümünü yarattı. Hayata zengin aromalar taşıyan “DKNY Golden”ın elma kapaklı şişesi, mücevherle kaplandı. Bu milyon dolarlık şişenin satışından elde edilecek tüm gelir, amacı dünyadaki açlığı sona erdirmek olan “Action Againist Hunger”a (Açlığa Karşı Hareket) bağışlanacak.
30 yıldır acil durumlar, hastalıklar, yiyecek kıtlığı ve açlıkla ilgili çalışmalar yürüten, açlık için uygulanabilir makul çözümlere ulaşmayı amaçlayan “Action Against Hunger”, her yıl 5 milyon insana yardım ediyor. DKNY, bu özel tasarımıyla açlığa dikkat çekiyor ve açlıkla mücadelede farkındalığı artırmayı amaçlıyor.
İsteyenler, parfümü DKNY Fr. Facebook Core Club Application’dan takip edebiliyor. Tur tamamlandığı zaman milyon dolar şişesi artık kilitli kalmayacak ve raflarda yerini alacak.

Haberin Devamı

MARTIN KATZ HAKKINDA

Martin Katz, ilk olarak adını Hollywood Elite’de duyurdu. Hollywood starlarını Academy Award, Golden Globe ve Emmy Award şovlarında muhteşem mücevherlerle süsleyen kişi de o...
Katz’ın müşterileri arasında Salma Hayek, Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Angelina Jolie, Cate Blanchett, Freida Pinto, Kate Winslet, Anne Heche, Debra Messing ve Heidi Klum da var.

MODERN BİR KOKU

DKNY Golden Delicious, pırıltılı çiçekler ile lezzetli bir sıcaklığın zıtlığından doğmuş. En üst notada, ferahlatıcı portakal çiçeği suyu, sarı erikle birleşiyor. Kalp notasında sarhoş edici beyaz gül demeti, nilüfer ve müge var. Parfüm, son olarak sandal ağacı ve odunsu kokularla harmanlanıyor.

Yazarın Tüm Yazıları