Göz Göz'de rota Serdar Kulbilge

Güncelleme Tarihi:

Göz Gözde rota Serdar Kulbilge
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 14:55

GÖZTEPE’de ücretlerinde iyileştirme isteyen kaleci Oğuzhan Bahadır ve stoper Erkan Sekman’ın Başkan Mehmet Sepil tarafından takımdan gönderilmesi teknik direktör Metin Diyadin’i yeni arayışlara itti.

Haberin Devamı

Göz Gözde rota Serdar Kulbilge

İlk yarı boyunca kısıtlı kadro ile mücadele etmekten yakınan ve ara transferde bu eksikleri gidermeyi planlayan Diyadin, Vartaş Elazığspor’dan ayrılan tecrübeli file bekçisi Serdar Kulbilge’yi istedi. Metin Diyadin’in talebi doğrultusunda çalışmalara başlayan Sportif CEO Barış Güçlü 36 yaşındaki kaleci ile ilk temasını gerçekleştirdi. Serdar, Karşıyaka başta olmak üzere birçok PTT 1’inci Lig takımının listesinde de yer alıyor.

Serdar’dan yanıt bekleyen sarı kırmızılıların alternatifleri belli oldu. Torku Konyasporlu Kaya Tarakçı ile Gençlerbirliği’nden Ferhat Kaplan listeye girerken, Erkan’ın ayrılmasıyla defansa da takviyeyi şart koşan Diyadin, Fenerbahçe’den Hakan Çinemre’nin transfer edilmesini istedi. Diyadin, Oğuzhan ve Erkan’ın tamamen yönetim tasarrufuyla gittiğini ifade ederek, "Teknik anlamda benim bir yaptırırım olmadı. Ekonomik konularla ben ilgilenmiyorum. Her iki taraf için karar hayırlı olsun. Ancak şu anda 8 takviye yapmayı planlıyoruz. Şampiyonluk mücadelesinde geniş bir kadroya ihtiyacımız var " şeklinde konuştu.

AĞLAYARAK GİTTİLER

Başkan Mehmet Sepil’in takımdan gönderdiği kaleci Oğuzhan Bahadır ve stoper Erkan Sekman Antalya kampını göz yaşları içinde terk etti. Teknik ekip ve arkadaşlarıyla vedalaşan iki futbolcu duygusal anlar yaşarken, "Bizim içimizdeki Göztepe sevgisi hiç bitmeyecek. Takımımız sezon sonu Süper Lig’e çıkacak. Kalbimiz arkadaşlarımızla birlikte" diye konuştu. Oğuzhan’ın sarı kırmızılılardan yıllık 350, Erkan’ın da 300 bin TL para aldığı ifade edildi.

DOYAP: YIKIM ÇALIŞMALARI SÜRECEK

Ankara 18’inci İdare Mahkemesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı dava üzerine yapımı planlanan yeni Göztepe Stadı’nın ihalesini iptal ederken, Gürsel Aksel Tesisleri’nde yıkım ve yapım çalışmalarının ihalesini alan DOYAP Yapı Sanayi Enerji ve Mühendislik Anonim Şirketi, çalışmaların sürdüğünü söyledi. Şantiye Şefi Makine Makine Mühendisi Olca Ediz, Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) kendilerine bir bildiği gelmediğini ifade ederek, "Konu temyize taşınacak. Biz bu süreçte yıkım çalışmalarını son sürat sürdüreceğiz. Bize inşaatı durdurun şeklinde tebligat gelmedi" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!