"Göz Göz", Süper Lig macerasına başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Göz Göz, Süper Lig macerasına başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2015 12:21

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nin yeni temsilcisi Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, "Bu sezon sonunda Avrupa kupalarına gitmeye hak kazanacağımıza inancım tam" dedi.

Haberin Devamı

Sepil, yaptığı açıklamada, hentbol şubesinin tarihte örneğine az rastlanacak şekilde taraftarların katkılarıyla yıllardır yaşatıldığını söyledi. Hentbolun kendileri için çok önemli bir branş olduğunu kaydeden Sepil, şöyle konuştu:

"Hentbol takımımız yıllardır taraftarlarımızın cebinden çıkan katkılarla bir yerde tutuldu. Geçen sezon hiç yenilgi alamadan Süper Lig'e çıktık. Kulüp takımlarının hentbolda olması rekabeti arttıracaktır. Bu seneki Göztepe-Beşiktaş maçına ciddi seyirci geleceğini düşünüyorum, amacımız da bu zaten. Bu sezon sonunda Avrupa kupalarına gitmeye hak kazanacağımıza inancım tam. Kulüpler arasındaki rekabeti yaratarak hentbolu bir adım ileri götürmek ve İzmir'i hentbol şehri haline getirmek istiyoruz"

Sepil, son dönemde ligde ve Avrupa'da başarılı olan Beşiktaş Mogaz'ı "bu sene geçeriz" demelerinin zor olduğunu belirterek, "Hedefimiz ileride Beşiktaş'ı geçmek, ikinci olursak mutlu olacağız ama Avrupa kupalarına gideceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kadro yapısı

Geçen sezon Erkekler 1. Lig'de namağlup şampiyon olarak Süper Lig'e çıkan ekipten Can Arıcı, Gökhan Örnek, Murat Enç, Baran Nalbantoğlu, Cenk Köker, Erdoğan Sürer, Doğukan Aktaş ve Arda Vurgun'la yoluna devam eden Göztepe, 11 oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Sarı-kırmızılı ekip, Yakup Simsar, Stanko Kljajic, İdris Tan, Özgür Sarak, Can Çağanay, Tuğberk Çatkın, Onur Ersin, Uğur Erceylan, Berkay Durmaz, Yiğit Eröz ve Nevzat Kerem Direk'le sözleşme imzaladı.

Fikstür

ezona 14 Eylül Pazartesi günü Maliye Milli Piyango maçı ile başlayacak Göztepe, 10. haftayı maç yapmadan geçecek. Göztepe ilk haftadan sonra sırasıyla Amasya Taşovaspor (D), Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, Zağnos (D), Antalyaspor, Ankara Hentbol İhtisas (D), Akçaabat Tütünspor, Nillüfer Belediyespor (D), Anafen Koleji, Beşiktaş Mogaz (D), Trabzonspor ve Merzifon Belediyespor'la (D) karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!