Eda Ece kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Eda Ece kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 10:40

Eda Ece, son projesi Görümce filmiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Kariyerine ilk olarak dizilerle başlayan ancak beyaz perdede de emin adımlarla ilerleyen Eda Ece, güzelliğiyle de tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Görümce filminde Deniz karakterini canlandıran Eda Ece kimdir?

Haberin Devamı

Kariyerine dizilerle başlayan Eda Ece, beyazperde de iddialı adımlarla ilerliyor. Genç oyuncu Eda Ece, son günlerde medyada en çok adı geçen isimlerinden biri oldu. Senaryosu Gupse Özay’a ait olan Görümce filminin kadrosunda yer alan Eda Ece’nin bugün Beyaz Show’a konuk olacağı öğrenildi. Peki, Görümce'nin Deniz'i ve Pis Yedili'nin Günçiçek'i Ede Ece kimdir?

Sinema kariyerine 2010 yılında Mahpeyker ile başlayan, Eda Ece 3 yıl sonra Kızım İçin filminde rol aldı. Kocan Kadar Konuş filminde Ceren karakteri ile popülerliğini arttırdı. 2016’da ise Gupse Özay'ın senaryosunu üstlendiği Görümce filminde Deniz karakterini canlandırdı. Peki, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Eda Ece kimdir? İşte, genç oyuncu Eda Ece’nin doğum tarihi, eğitimi ve yer aldığı projeler!

Haberin Devamı

EDA ECE KİMDİR?

Eda Ece, 20 Haziran 1990’da doğdu. Üç kız çocuklu bir Türk ailesinin en küçük çocuğu olan genç oyuncu, Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. Hayat Bilgisi, Bez Bebek, Adını Feriha Koydum gibi dizilerde konuk oyunculuk yapan Eda Ece, ilk ciddi oyunculuk deneyimini 2011 yılında Pis Yedili isimli gençlik dizisiyle başladı. Oynadığı sinema filmi ve dizilerin dışında Heygirl kapak kızı reklamında da yer aldı. TRT 1' da yayınlanmakta olan Beni Böyle Sev dizisine sonradan dahil olan Eda Ece, Zeyno karakterine hayat verdi. 2015 yılında ise Show TV'de yayınlanmakta olan Kocan Kadar Konuş filminde Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’a eşlik eden Eda Ece, Görümce filminde Gupse Özay ve Buğra Gülsoy ile birlikte başrolü paylaştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!